maanantai 30. joulukuuta 2019

Paljon kaikesta

Kirja-arvostelu
Veera Jahn Paljon kaikesta läsnäolon voima
Yhteistyössä:
Books on Demand ja Veera Jahn
Kirja saatu

Sain Veera Jahnilta viestin sähköpostiini, että haluaisinko tehdä blogiini arvostelun hänen kirjoittamastaan kirjasta Paljon kaikesta, läsnäolon voima. Kirja, joka pysähdyttää oman itsensä äärelle ja antaa työkaluja suhteessa omaan itseensä "Meillä kaikilla on vain yksi elämä ja suhteen oman itsensä kanssa on oltava kunnossa. Jos suhteeseen ei panosta, muutkaan suhteet eivät voi voida hyvin".


Kirja tarjoaa paljon oivalluksia kohti omaa sisäistä vahvuutta. Kirjassa on viisitoista lukua ja lukujen lopussa on pohdintatehtäviä. Mielestäni nämä tehtävät olivat hyvin selkeitä ja käytännönläheisiä. Veera Jahn kertoo avoimesti myös omista elämänsä vaikeuksista ja kuinka hän on selviytynyt niistä mm.rakkauden ja meditaation kautta.

Itseäni sykähdytti seuraavat otteet kirjassa:

"Todellinen hyvä itsetunto lähtee itsensä tuntemisesta. Kun on hyvä olla,on myös helppoa olla hyvä muille. Kun itsensä kanssa on tasapainossa, ei ole tarvetta nostaa itseään ylös".

"Asioiden hyväksyminen ja irti päästäminen ovat tuoneet uskomattoman vapauden tunteen ja johtaneet sitä kautta sisäiseen turvaan ja turvan tunteeseen"

"Onnelliset ihmiset keskittyvät ammentamaan siitä, mitä heillä jo on. Onnettomat ihmiset keskittyvät siihen, mitä puuttuu ja elävät jatkuvassa oravanpyörässä".

Kirjassa käsitellään hyvin montaa asiaa ja suosittelenkin lukemaan tätä hitaasti ja palaamaan yhä uudestaan. Näin kirja avautuu paremmin ja siitä saa sitä voimaa / työkaluja elämään. Uskonpa, että kirjan aiheet koskettavat jokaista joskus elämässä.
Kirja on hyvin tiiviisti koottu.

Kirjan löytää täältä

Veera Jahn kirjoittaa myös blogia Paljon kaikesta ja toimii itsetuntemusohjaajana.

Lopuksi vielä yksi lainaus:

"Rakasta matkaasi kohti päämäärääsi,       tulokset tulevat itsestään"Ehkäpä tästä kirjasta saa työkaluja tulevan vuoden haasteisiin, elämässä kun tahtoo tulla eteen hyvinkin haastavia tilanteita.8 kommenttia:

 1. Varmaan hyviä oivalluksia saa tuosta kirjasta. Voi kun joku tarjoaisi mullekin kirjoja luettavaksi.
  Oikein ihanaa päivää sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Kivan kuuloinen kirja! Mukavaa iltaa sinulle Kristiina <3

  VastaaPoista
 3. Varmaan kiinnostava kirja. Hyvää Uutta-Vuotta ja Kiitos tästä vuodesta!

  VastaaPoista
 4. Kuullostaa mielenkiintoiselta kirjalta.
  Toivottelen sinulle oikein hyvää alkavaa uutta vuotta! <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos vielä Kristiina sinulle mahdollisuudesta tarjota kirja luettavaksi 😊 On ilo huomata, että tekstistä on löytynyt jotain itselleen tärkeää.

  Ihanaa loppuvuotta! 🤗

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.