perjantai 27. joulukuuta 2019

Meidän joulu

Joulu tuli ja meni tänä vuonna nopeasti!
Töissä itselläni on ihan hirveästi joulujuttuja jo marraskuun loppupuolelta alkaen kuten  jouluaskartelujen tekemistä, pipareiden leivontaa, joulukirkkoa ja joulujuhlaa ja kun sitten se ihan oikea joulu tulee niin sitä on jo aika tavalla täynnä koko joulua.
Kaikkein parasta minulle joulussa kuitenkin on, että lapset tulevat kotiin joulunviettoon.
Tänä vuonna tytär tuli jo aatonaattona  ja kävimme Helsingin tuomiokirkossa laulamassa kauneimpia joululauluja. Tilaisuus kesti vain vajaa puolituntia, jotenkin tuli sellainen olo, että nyt on papilla ja kanttorilla kiire joulunviettoon kotiin :)
 Joulumme oli ihanan rento ja rauhoittava. Kävimme joulusaunassa, söimme ihania jouluruokia ja avasimme lahjoja. Tytär sanoikin, että he ovat veljensä kanssa jo aikuisia ja saavat lahjoja kuin lapsena :) Piipahti meillä myös aattona vieraita.


Sain joululahjaksi mm. kivan viinilasin Tommy Tabermannin runolla "Katso, ehjimmät meistä on sirpaleista tehty".

 Poika ei oikein anna minun laittaa kuviaan tänne blogiini, mutta tytär on mielellään kuvissa. Tässäpä pari kuvaa minun Heidistäni.Pikkuhiljaa tässä siivoilen jo joulua pois :)
ja samalla olen onnesta mykkyrällä tästä ihanan levollisesta olosta ja hiljaisuudesta.


Sydämellisesti toivotan tervetulleeksi uudet lukijat❤

Olen päättänyt, että ensi vuonna blogi päivittyy useammin, niin täällä kuin blogin instagramin puolella😊

Onnellista perjantai-iltaa sinulle❤

13 kommenttia:

 1. Aika ripeästi tosiaan kauneimmat joululaulut teillä laulettiin.
  Mukavaa vuoden loppua ja uuden alkua sinulle<3

  VastaaPoista
 2. Nopsasti tosiaan taas joulu meni.
  Mukavaa viikonloppua sinulle! <3

  VastaaPoista
 3. Joulu on nopean tuntoista aikaa :) Saati sitten, kun on töissä jouluna! Jouluvalmistelut ovat osa joulua ja siksi ne on mukava aloittaa ajoissa.
  Yritimme käydä Kajaanin pääkirkossa kuuntelemassa ja laulamassa kauneimpia joululauluja, mutta kirkko oli aivan täynnä! Kävimme aattoyönä messussa ja se oli kaunis ja upea messu, joka jouluevankeliumeineen ja kuoroineen toi joulumieltä. Minä en raski siivoilla joulua pois ennen kuin loppiaisena :) Onnea ja iloa uuteen vuoteen 2020!

  VastaaPoista
 4. Ihanalta ja tunnelmalliselta näyttää Joulusi. Kauneimmista joyululaulista tulee aina joulumieli.

  VastaaPoista
 5. Ihan sama fiilis ollut joulusta sinulla kuin minullakin. Tosiaan varmaan johtuu tästä meidän työstä :)
  Ihanaa viikonloppua sinulle Kristiina <3

  VastaaPoista
 6. Nopeasti menivät joululaulut. No menihän se joulukin nopeaa. Ainakin minä heivasin jo varisevan kuusen menemään. Minullakin on pari noita Tabermannin runolasia.

  VastaaPoista
 7. Teillä on ollut ihana joulu ja kiva, kun sait lapsetkin jouluksi kotiin. Olipa tosiaan lyhyet nuo kauneimmat joululaulut. Papilla ja kanttorilla on tosiaan ollut kiire joulun viettoon. Lahjat ovat kivoja ja kyllä niitä on mukava antaa myös aikuisille ja aikuisille lapsille.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.