sunnuntai 8. syyskuuta 2019

Täydellinen lauantai ensi-ilta Arena näyttämöllä

Yhteistyössä Helsingin kaupunginteatteri
Lippu saatu
*Sisältää juonipaljastuksia

Florian Zellerin Täydellinen lauantai sai ensi-iltansa Helsingin kaupunginteatterin Arena näyttämöllä.


Voi sentään! Päähenkilöllä Markuksella (Pekka Strang) ei todellakaan mennyt lauantai niin kuin hän oli ajatellut. Markus oli suunnitellut kuuntelevansa Neil Youartin " me myself and i"jazzlevyä, jota hän piti suurena löytönä kirpputorilta. Hänen vaimonsa Helena (Vuokko Hovatta) halusi kuitenkin parisuhdekeskustelua. Myös Markuksen äiti soittaa ja haluaa jutella poikansa kanssa. Markuksen ja Helenan asunnossa tehdään myös remonttia ja kaikki ei menekään suunnitelmien mukaan vaan vesivahinko saa aikaan kaaosta. Remonttimiehen Leo (Jouko Klemettilä) roolisuoritus oli hauska ja naapurin Pavelin (Sixten Lundberg) roolihahmo oli kyllä jotain hulvatonta. Saapuipa vierailulle myös Markuksen rakastajatar Elsa (Vappu Nalbantoglu) joka oli Markuksen vaimon Helenan hyvä ystävä. Kaikkein valloittavin rooli oli kuitenkin pariskunnan pojalla Sebastianilla (Arttu Kapulainen) Nauroin vedet silmissä välillä hänen jutuilleen. Sebastianin bändillä oli myös erittäin hauska nimi ja myös Sebastian halusi, että häntä kutsutaan eri nimellä kuin Sebastian. En nyt kerro tässä niitä nimiä mutta naurusta ei meinannut tulla loppua ne kuultuani. Kaikessa härdellissä mitä tapahtui paljastui myös suuri perhesalaisuus ja siinä osallisena oli Markuksen hyvä ystävä Pauli (Matti Rasila)
Pekka Strangilla oli kyllä iso homma Markuksen roolia eteenpäin viedessä, kestihän näytelmä 2 tuntia - tosin oli myös väliaika. Strang suoriutui kyllä hienosti.

Näytelmän on ohjannut Jaakko Saariluoma ja lavastuksesta vastasi Antti Mattila.


Kun Markus sitten vihdoinkin pääsi kuuntelemaan jazz-levyään, levy jumitti samaa kohtaa!

❤Mukavaa sunnuntaita sinulle❤

12 kommenttia:

 1. Kuulostaapa hauskalta näytelmältä. Ihanaa sunnuntaita sinulle Kristiina <3

  VastaaPoista
 2. Pitää laittaa korvan taakse :) Kivaa viikkoa <3<3

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa näkemisen arvoiselta. Täytyykin laittaa korvan taaksen. Ensi kuussa mennään Aleksin kanssa katsomaan pieni merenneito. Sitä odotan jo kovasti.

  VastaaPoista
 4. Vaikuttaa tosi hauskalta esitykseltä. Hyvää alkanutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Olin näkevinäni sinut teatterissa, mutta menit niin nopeasti ohi, etten ehtinyt kissaa sanoa. Ehkä sitten jokin toinen kerta ehditään vaihtaa pari sanaakin. :)

  VastaaPoista
 6. Vaikuttaa hauskalta esitykseltä :D Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Kivalta vaikuttaa:) Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

  VastaaPoista

Ilahdun suuresti viesteistä!