maanantai 6. toukokuuta 2019

Kenen kotona?

Olen ihan koukussa Mtv:n Kenen kotona? sarjaan. Tämä sarja on maailmalla suursuosioon noussut kilpailullinen lifestyle ohjelma. Neljä toisilleen vierasta ihmistä vierailee toistensa kodeissa tietämättä kenen kotona ollaan. Lopuksi arvataan, kuka on minkin kodin asukas.
Olen tehnyt ihmisten niin pienten kuin isompienkin parissa töitä 35 vuotta ja ehkäpä juuri siksi ihmistuntemukseni on kehittynyt. Luen monesti jo ensi tapaamisella ihmistä kuin kirjaa. Olen innoissani arvaillut ihmisten koteja ja ehkäpä myös onnea on ollut mukana mutta olen arvannut aina oikein :)

Oletko sinä katsonut tätä sarjaa?

Täällä Helsingissä on kirsikankukat tällä hetkellä kauneimmillaan. Roihuvuoressa on oikein Kirsikkapuisto mutta siellä en ole käynyt vaikka onkin tuossa lähellä. Työmatkani varrella on kuitenkin kauniita kirsikkapuita. Oman pihan kirsikkapuu on vielä nupuillaan, meren läheisyys vaikuttaa joten kukkii myöhemmin.


Kävin myös kynsihuollossa. Nyt on pirtsakat kevätkynnet. Eskaritytöt olivat ihan haltioissaan open kynsien väristä ja sanoipa joku eskaripoikakin että "Aika hienot" :)


Toivottelen täältä sinulle mukavaa viikkoa💕💕


25 kommenttia:

 1. Mä oon myös seurannut tuota sarjaa ja tykkään kovasti.
  Ihanat kynnet ♥

  VastaaPoista
 2. Olen tuota sarjaa pari jaksoa katsonut ja aika usein arvaukseni on oikeaan osunut. Ihan kiva sarja, mutta tykkään vielä enemmän puutarhaohjelmista. Tällä hetkellä ei taida kotimaisia tulla, paitsi huvila ja huussi, mutta ruotsalaisia tulee.
  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Harvakseltaan on tullut katseltua, ja on kyllä mielenkiintoinen sarja. :)

  VastaaPoista
 4. Silloin tällöin on tullut katsottua ja mielenkiintoista on nähdä, millaisia koteja ihmisillä on :) Ihanaa uutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Minäkin olen katsellut tuota Kenen kotona?-ohjelmaa. Oikein mukava ohjelma. Minusta on mukava päästä kurkistamaan ihmisten koteihin. Kirsikkapuut kukkivat tosi kauniisti. Meilläkään ei oma puu vielä kuki. Kivaa alkanutta viikkoa sinulle, Kristiina ♥

  VastaaPoista
 6. Välillä olen katsonut sarjaa ja sama juttu täälläkin, olen arvannut oikeat omistajat kodeille. On kyllä tosiaan ihanat kevätkynnet sinulla nyt. Aurinkoista viikkoa Kristiina!

  VastaaPoista
 7. Joskus tulee tuota ohjelmaa katsottua.
  Nätit kynnet ja ihanat kirsikkapuut!
  Leppoisaa viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Kirsikankukat olen ehtinyt katsastaa, mutta tämä tv-sarja on ihan uusi tuttavuus. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 9. Upeat kynnet.
  Olen katsonut Kenen kotona ja pitänyt siitä. Arvailemaan en ole lähtenyt itseni tuntien; pieleen menisi.
  Mukavaa toukokuista viikkoa!

  VastaaPoista
 10. Kirsikkapuut ja noi sun kynnet- yhtä herkkuja <3<3

  VastaaPoista
 11. Olen katsellut ohjelmaa, en ihan jokaista. Ihanat kynnet ja upeasti kukkii kirsikkapuu. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 12. Minäkin olen katsellut muutaman jakson tuota sarjaa ja tykkäsin. Ja olen muuten joka kerta arvannut kaikki oikein :)

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 13. Minulla ei ole tullut seurattua sarjaa, ihan ohi on mennyt. Kirsikankukat ovat nyt kauneimmillaan, niitä vois ihailla vaikka kuinka kauan. Kevätkynnet näyttävät myös vallan upeilta.

  VastaaPoista
 14. pitää vissiin alkaa seuraamaan tuota sarjaa. ihanat nuo kirsikankukat. harmi multa jäi kuvaamati turussa !!

  VastaaPoista
 15. Minä olen huono television katselija koukkuun en jää mihinkään mutta katselen kuitenkin joitakin ohjelmia. Kirsikan kukat on mahdottoman kauniita. Maahommissa on rakennekynnet vähän hankalia mutta kauniit ovat.

  VastaaPoista
 16. Mitkä kynnet💅niitä kelpaa näytellä.

  VastaaPoista
 17. Kirsikkapuu kukkii niin kauniisti
  Olen katsonut tuota ohjelmaa aina silloin, kun vaan muistan.
  Mutta onkin mielenkiintoista itse siinä mukana olla arvaamassa, kenen kotona ollaan...Tulin toivottelemaan huomista äitienpäivää!

  VastaaPoista
 18. Leppoisaa äitienpäivä iltaa❤️

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.