maanantai 11. helmikuuta 2019

Oma auringonnousu

Yhteistyössä Buzzadorin  ja Philipsnordicin kanssa

Kun näin esittelyn tästä Philips herätysvalosta ensin hymyilin ja sitten heräsi mielenkiinto että Wau! Itselleni aamut ovat usein niin vaikeita, kun kännykkä pirisee niin olen heti jo hiukan huonolla tuulella ja se huono tuuli haihtuu vasta  kun olen juonut mukillisen aamukahvia :)
Philips herätysvalosta kerrotaan näin: "Herää omaan auringonnousuun. Valo voimistuu asteittain ennen herätystä aamupunaisesta oranssiin ja sitten voimakkaampaan valoon, jonka värit voit itse valita". Vähitellen lisääntyvän valon tarkoitus on herättää sinut miellyttävämmin, jotta heräisit levänneenä. Herätyksen voi vielä viimeistellä luonnonäänillä tai radiokanavilla. Laitteeseen voi liittää SleepMapper sovelluksen jonka voi ladata Google play kaupasta tai App Storesta älypuhelimeen. Laitteen voi siis myös ottaa käyttöön ilman sovellustakin mutta sovelluksen avulla saa laitteesta parhaan hyödyn irti mm. voit hallita valoa ja saada tietoa unirutiineista. Kliinisissä tutkimuksissa tämän laitteen on todettu lisäävän heräämisen jälkeistä hyvinvointia.
Miten sitten tämä herätysvalo toimi minulla? Heräsin miellyttävään valoon ja luonnonääniin. Herätysvalo yöpöydällä toi hymyn huulille ( Itseasiassa aika hauskannäköinen vekotin)  ja olo oli ihan miellyttävä. En ollut niin pahantuulinen kuin yleensä.
Laite oli myös helppo ottaa käyttöön ja sovellus löytyi Playkaupasta nopeasti.
Oman kodin Wifi - verkon kanssa oli taas suuria ongelmia joka hiukan hidasti itselläni SleepMapper sovelluksen käyttöönottoa.❤Kiitos yhteistyöstä Buzzador ja Philipsnordic

11 kommenttia:

 1. Aivan huippua tuollainen. Minulla on kirkasvalolamppu käytössä ennen Joulua jo, kun kaamosväsy iskee

  VastaaPoista
 2. Tuollaisesta olen oikeasti viime aikoina haaveillut. Kännykkä herätyskellona ei oo mulle se paras. Ja tuo valo...se on huippu

  VastaaPoista
 3. Tämä voisi tepsiä minunkin aamuäreyteen. Aamut on niin vaikeita näin talviaikaan, eikä silmiään meinaa saada auki ollenkaan. Pitääpä tutustua tähän paremmin.

  VastaaPoista
 4. Enpä ollut tuollaisesta herättelyvalosta ennen kuullutkaan.
  Kivaa uutta viikkoa sinulle Kristiina <3

  VastaaPoista
 5. Tuo on varmasti hyvä kapine aamu-uniselle ja herätys uskoakseni tapahtuu lempeästi. Itselläni ei olisi tuollainen tarpeen kun olen aamuihminen ja kun saan herätä omaan tahtiini niin olen aina aamuisin hyvällä päällä.

  VastaaPoista
 6. Minulla on aamuisin ylöspääsemisvaikeuksia, pitääpäs tutustua enemmän tuohon vempaimeen.

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Lisävalo ei ole koskaan pahitteeksi!Meillä tänä talvena ollut tosi harmaata ja sateista ettei aamut ole olleet ihan aurinkoisia :)

  VastaaPoista
 8. Tuo olisi ihan huippu minulle, kun aamut on niin vaikeita.Itsekin ilmoittauduin tähän(kin) kampanjaan, mutta en pääse näihin Buzzadorin kampanjoihin millään mukaan.Hopottajissa useinkin.

  VastaaPoista
 9. Minulla on muutamia vuosia vanha isokokoisempi herätysvalo. Valoon kyllä herää miellyttävämmin kuin herätyskelloon, mutta kesäaikaan ei oikein toimi, kun ei ole pimennysverhoja ;) Mutta nyt on ollut jo pitkään käytössä ko. herättämimen asteittain voimistuva linnunlaulu, ja siihen herään ihan sutjakasti :)

  VastaaPoista
 10. Tuollainen lisävalo ei ole koskaan turhaa jos on aamu-uninen. Onnekseni olen aamuvirkku, eikä aamuherätykset ole vaikeita.

  VastaaPoista
 11. Kauniin muotoinen lamppu. Meillä on samantyylinen ja ihanahan se on herätä aamuisin linnun lauluun ♥

  VastaaPoista

Ilahdun suuresti viesteistä!