tiistai 1. tammikuuta 2019

Puhti - tukea oman hyvinvoinnin edistämiseen ja paremman elämän saavuttamiseen

                              *Yhteistyössä Puhdin
                                 kanssa* Pr-näyte

Tuntuuko sinusta että työpäivän jälkeen puhti on ihan pois etkä jaksa muuta kuin istua hiljaisuudessa kotona? Minusta tuntuu hyvinkin usein. Työpäivästä palautuminen vie liian ison osan illasta. Itselläni vaikuttaa asiaan monet asiat mm. suuret esiopetusryhmät, pätevien varhaiskasvatuksen opettajien  ja erityisopettajien puute mutta myös ikä tuo jo omat haasteensa. Mielenkiinnolla tutustuinkin sitten blogiyhteystyöhön Puhti yrityksen kanssa. Puhti tekee terveystarkastuksia ilman että tarvitsee lääkärin lähetettä. Puhti - terveystarkastus auttaa tarkistamaan miten elimistö voi ja tekemään parempia valintoja. Tarkastus auttaa saamaan kuvan omaan hyvinvointiin ja vireystilaan vaikuttavista tekijöistä ja näin ollen kertoo miten on mahdollista edistää omaa jaksamista. Puhdin lääketieteellisenä johtajana toimii lääkäri Vilho Ahola. Laboratorio testit toteuttaa Euroopan johtava yritys laboratorioalalla Synlab.
Laboratoriotestejä tehdään 26 paikkakunnalla Suomessa. Testi on myös helppo tilata. Ensin valitaan testi verkkosivuilta ja sitten varataan aika haluttuun toimipisteeseen. Puhdin sivuille pääset tästä
Tulokset toimitetaan nopeasti henkilökohtaiselle Puhti sivulle. Tulokset ovat helppolukuiset niistä pääsee helposti näkemään mitkä arvot ovat viitearvojen mukaisia ja mitä kukin arvo tarkoittaa.
Teitä blogini lukijoita on ympäri Suomen joten liitän tähän vielä listan missä laboratoriotestejä tehdään: Hamina, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Iisalmi, Juankoski, Jyväskylä, Kajaani, Kotka, Kuopio, Laitila, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Nurmijärvi, Oulu, Posio, Rauma, Rovanniemi, Tampere, Tuusula, Turku, Tornio, Vaasa ja Varkaus.
Tässä malli esimerkki testin tuloksista.Mukavaa näissä Puhdin terveystarkastuksissa on että hinnat ovat kohtuulliset.

Uuden vuoden voi siis aloittaa Puhdilla❤

Kiitos yhteistyöstä Puhti


Jospa tämäkin eskariope jaksaisi enemmän kaikkea arki -iltaisin jatkossa😌


11 kommenttia:

 1. Parhainta uutta vuotta ja voimia ja puhtia arkeen ja juhlaan :)

  VastaaPoista
 2. Tuollaiseen testiin olisi hyvä päästä, varsinkin nyt kun ei enää työterveyden piiriin kuulu.

  VastaaPoista
 3. Hieno juttu jos ei omin voimin löydä puhtia arkeen.
  Tsemppiä tähän vuoteen!

  VastaaPoista
 4. Onpa mielenkiintoinen juttu! Kiinnostaisi kyllä kovasti. Näin uuden vuoden alkaessa on paljon kaikenlaista uutta mitä haluaa elämäänstä tuoda, ja mitä puolestaan taakseen jättää. Mukavaa alkuvuotta sinulle!

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa kiinnostavalta. Erityisesti ensimmäinen sana "ferritiini"!

  Upeaa ja virkeää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. Kaikki me tarvitsemme varmasti puhtia uuteen vuoteen. Kiitos sinulle tästä postauksesta .

  VastaaPoista
 7. Onnea uudelle vuodelle ja runsaasti raikasta ja hyvää puhtia :)

  VastaaPoista
 8. Hyvää alkanutta vuotta! Taitaa olla alalla kuin alalla samankaltaiset ongelmat. Tärkeää onkin tehdä selvä ero työ- ja vapaa-ajan kanssa. Kaikille se ei ikävä kyllä ole mahdollista. Toivon sinulle energiaa ja taidon kuunnella itseäsi, aina ei ihmisen tarvitse jaksaa, jos siltä tuntuu <3.

  VastaaPoista
 9. Palautumiseen menee tosiaan koko ilta, eikä aina sekään riitä. Omalla kohdallani kyse taitaa olla enemmänkin työn laadussa, kuin terveydessäni. Mutta tämä kyllä herätti kiinnostuksen, kiitos vinkistä. Koska eihän sitä ikinä tiedä mistä muustakin mättää, ja etenkin jos sen saisi helpolla korjattua. Työtä kun vastaavasti ei.

  VastaaPoista

 10. Testi kuulostaa mielenkiintoiselta sellainen olisi kyllä hyvä tehdä. Ihanaa alkanutta vuotta sinulle.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.