torstai 24. tammikuuta 2019

Lumimuistoja ja villinä kasvavien kukkien ja yrttien voimaa kauneuteen ja terveyteen

                                    *Yhteistyössä Natura
                                       Siberica. Tuotteet pr-
                                       näytteitä*

Lumityöt eivät ole tuntuneet niin kamalilta vielä tänä vuonna kuin aikaisempina vuosina. Inhosin aikoinaan niin paljon lumitöitä että sain lempinimen Ladylumi. Nimi tuli siitä kun katolta tuli eräänä talvena hurjasti lunta rymisten alas. Niistä tuli pihaan valtavat röykkiöt. Naapurikin soitti että tarvitsenko apua tuossa  maanjäristyksessäni. Annoin kuitenkin vain lumiröykkiöitten sulaa, autokin mahtui mukavasti lumiröykkiöitten viereen ja pieni polku kiemurteli ovelle :). Näiden lumimuistojen keskellä sain suureksi ihastuksekseni testiin Natura Siberican tuotteita. Natura Siberica on ainoa kosmetiikkabrändi maailmassa joka hyödyntää tuotteissaan Siperian ankarissa olosuhteissa kasvavien kukkien ja yrttien voimaa. Siperia mahdollistaa ainutlaatuisen kasviston, sillä nämä kasvit ovat selviytyneet äärioloissa ja näin ne ovat kehittäneet voimakkaasti uudistavia ja antioksidanttisia ominaisuuksia jotka tarjovat hyötyjä kauneudelle ja terveydelle. Paikalliset asukkaat keräävät yrtit, marjat ym käsin koskemattomasta luonnosta. Natura Siberica tuotteita on paljon mm. vartalonhoitoon, kasvojenhoitoon ja hiustenhoitoon. Brändi on jo yli 10 vuotias ja saavuttanutkin useita alan palkintoja.


Ruusujuuren päivävoide. Nimi kuulostaa aika ihanalta. Päivävoide suojaa ja kosteuttaa ihoa. Tämä tuote on erityisesti herkälle iholle ja sopii päivittäiseen käyttöön. Yövoide on taas elvyttävä ja kosteuttava. Pakkauksissa lukee, että parhaan tuloksen saa käyttämällä tuotteita ruusujuuriseerumin kanssa. Ihanat ovat tuotteet mutta pikkuisen olisin kaivannut lisää tuoksua.


Olen misellivesien suuri ystävä ja melkeinpä hihkaisin" jippii "kun näin tämän pullon testiin saamieni tuotteitten joukossa. Eikä tuote pettänyt! Puhdisti ja kosteutti tehokkaasti ja virkistävä vaikutus tuli mukavasti kasvoille. Tämä misellivesi sisältää aktiivihiiltä joka supistaa ihohuokosia.


Nämä kauniit pullot sisältävät shampoota ja hoitoainetta. Oma hiuslaatuni on hento mutta runsas joten hyvien shampoitten ja hoito-aineitten löytyminen on ollut välillä haasteellista. Nämä tuotteet sopivat minun hiuksille kuitenkin oikein hyvin. Hiukset tulivat pehmeiksi ja helposti kammattaviksi. Tuotteiden keltainen väri näin kevättä kohti mentäessä on houkutteleva.


Mielenkiinnolla testasin puhdistusvoidetta kuivalle ja herkälle iholle. Voide lupaa puhdistaa iholta meikin ja lian samalla kosteuttaen ja raviten ihoa. Voide sisältää aktiivihiiltä, joka syväpuhdistaa ihohuokoset ja ehkäisee uusien epäpuhtauksien syntyä. Voide levitetään kuivalle iholle sormin hierovin liikkein. Sen jälkeen kädet kastellaan ja voide vaahtoutuu kasvoille. Tämä tuote käy myös silmämeikin poistoon. Lopuksi huuhdellaan vedellä. Mielestäni musta väri on jännittävänoloinen. Voiteen tuoksu on myös miellyttävä. Voiteen kosteuttava vaikutus oli parasta! Voide puhdisti myös hyvin.

❤Kiitos Naturasiberica

Mikä parasta näissä tuotteissa on se, että hinnat ovat kohtuulliset💕


Lisäksi sain testiin Batisten kuivashampoita.
En ollut vuosiin kokeillut kuivashampoota kun aikaisempi kokemukseni oli hiukan huonohko. Aika tavalla arastellen testasin sitten eräänä aamuna Batisten kuivashampoota. Ohjeessa lukee näin: Ravista pulloa hyvin. Pidä pulloa 30 cm etäisyydellä kuivista hiuksista. Jaa hiukset osiin ja suihkuta shampoota hiusjuuriin. Hiero huolella sormenpäillä, jotta hiusjuuret peittyvät kunnolla. Poista ylimääräinen kuivashampoo harjaamalla ja muotoile hiukset haluamallasi tavalla. Sain siis upeat hiukset hetkessä! Tätä tuotetta käytän pari kertaa viikossa ja näin ollen kun uni on tässä iässä todella tärkeää saan nukkua  aamulla pitempään.

❤Mukavaa päivää sinulle!

ja

Pian täällä blogissa Teemu Selänteen vaimon Sirpa Selänteen uutuuskirjan "Ystävyydellä Sirpa" ARVONTA❤!

6 kommenttia:

 1. Kiitos kivasta esittelystä ja vinkeistä :)

  VastaaPoista
 2. En tiennytkään, että Natura Sibericalla on myös puhdistusvoide. Sitä olisikin kiva kokeilla. Muuten merkin tuotteet ovat vanhoja tuttuja.

  Kivaa loppuviikkoa Kristiina<3
  Ihanaa, että kohta on viikonloppu!

  VastaaPoista
 3. Olipa mielenkiintoisia tuotteita. Itsekin tykkään misellivesistä.
  Pirteää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kuivashampoot on niin hyviä! Mukavia tuotteita olet saanut testiin!

  VastaaPoista
 5. Batiste rulettaa, ne ovat ihan parhaita <3<3

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.