keskiviikko 7. marraskuuta 2018

Takaisin Sumulaaksoon

Kirjailija Tuija Lehtisen Sumulaakson kartano kirja on saanut jatkoa. Olen kirjoittanut blogissani juttua ensimmäisestä kirjasta. Jutun pääset lukemaan tästä


Ensimmäisessä Sumulaakson kartano kirjassa päähenkilönä oli Elsa, sisaruksista sähäkämpi ja räväkämpi. Tämä toinen kirja on kirjoitettu toisen sisaren Siljan näkökulmasta. Takaisin Sumulaaksoon tarinassa aatelisesta asemastaan tietoinen Silja saa Sumulaakson kartanon ohjat käsiinsä,kun isoäiti Olga Eugenie joutuu terveydellisistä syistä syrjään. Silja on rauhallisempi sisaruksista. Tuija Lehtinen kuvaa hänet hyvinkin pidättyväisenä naisena mutta kirjassa kuitenkin tapahtuu koko ajan uusia käänteitä jotka pitävät lukijan mielenkiinnon yllä. Kartanossa on välillä niin hektinen tunnelma, kun isoäiti Olga Eugenien syntymäpäiviä järjestellään ja vietetään että ihan lukijaakin hengästyttää. Tuija Lehtisellä on hauska tyyli kirjoittaa. Tämä vetoaa minuun ja kirja vei mennessään niin kuin muutkin lukemani Tuija Lehtisen teokset. Takaisin Sumulaaksoon on hauska ja viihdyttävä kirja.

Takaisin Sumulaaksoon kirjan kansilehdessä oli ihana yllätys❤




❤Kiitos yhteistyöstä Kustannusosakeyhtiö Otava





_____________________________________________


8 kommenttia:

  1. Mukavia lukuhetkiä sinulle ja leppoisaa loppuviikkoa Kristiina <3

    VastaaPoista
  2. Tuija Lehtisen kirjoja olen nuoruudessani lukenut paljonkin. Pitäisiköhän ottaa joku nyt työn alle? Leppoista sunnuntaita sinulle!

    VastaaPoista
  3. Mukavia lukuhetkiä sinulle. Osoitteeni on muuttunut : https://sarastus2.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Tuija Lehtisen kirjoista tykkäsin jo nuorempana, kiitos vinkistä. :)

    Mukavaa viikon jatkoa <3

    VastaaPoista
  5. Ihana yllätys kirjassa. Tuija Lehtinen on niin hyvä kirjailija.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.