keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Ihana Ystävyys iltapäivä

* Yhteistyössä Ihana Elämys, pr-näyte*

Sain ihanan mahdollisuuden viettää Ihana Ystävyys hemmottelu - hyvinvointi - ja voimaantumisiltapäivän ystäväni kanssa. Tämän iltapäivän toteutti Niina Stoltin ja Mirkku Merimaan luotsaama Ihana elämys -yritys. Ihanaa tunnelmaa huokuva yritys sijaitsee Helsingin Kalasatamassa. Nämä ihanat naiset kertovat näin "Autamme asiakkaitamme valjastamaan oman ihanuutensa voimaantumisen välineeksi. Eämykset ovat iloista yhdessäoloa, mutta myös matka itsensä arvostamiseen."

Tiesin heti kenet haluan mukaani kuvauksiin. Ystävän, joka on tällä hetkellä toista vuotta myös eskariopettaja työkaverini. Olemme tunteneet toisemme vasta 10 vuotta mutta ystävyytemme on ainutlaatuista. Mikä sitten ystävyydestämme tekee niin ainutlaatuisen?
Tämä ystävä tuo elämääni iloa, sillä kyseessä on oikea ilopilleri. Hänen seurassaan ei voi olla muuta kuin hyvällä tuulella. Ystävä iloitsee onnestani ja suree kanssani. Hän myös kertoo rehellisen mielipiteen niin vaatteista, meikeistä kuin ihmissuhdeasioistakin. Ystäväni kunnoittaa myös rajoja. Meillä jokaisella on asioita joita emme jaa kenenkään kanssa, mutta ystävä tietää myös yhdessä koetut hulvattomat seikkailut eikä kerro niistä kenellekään sillä tiedän myös hänestä yhtäpaljon :) Työpaikalla arki sujuu vaikka temperamentiltämme olemme työasioissa erilaisia. Välillä olemme kuin vanha aviopari ja motkotetaan toisillemme. Ystävä uskaltaa käskeä myös pitämään suun kiinni ja silloin nöyrästi totellaan. Toisaalta nauramme paljon kyynelien valuessa pitkin poskia esikoululaistemme suureksi iloksi.
Mutta sitten Ihana Ystävyys iltapäivään. Ensiksi tietysti saimme jännittää päästäänkö lähtemään töistä yhdessä. Tämä onnistui hyvin suureksi iloksemme. Kiitos siitä kivoille lastenhoitajille. Kalasataman metroasemalta pienen kävelymatkan päässä sijaitsi Ihana Elämys studio.
Kipusimme portaat ylös ja löysimme itsemme tunnelmallisesti sisustetusta huoneesta, jossa hetken odottelimme pääsyä ammattimeikkaajan ja kampaajan hemmotteluun. Tämän jälkeen meidät kuvattiin yksin ja yhdessä. Iltapäivä oli piristys arjen keskellä - prinsessafiiliksiä täynnä❤ Meikit ja kampaukset olivat mielestämme oikein onnistuneet.






Mirkun ja Niinan yrityksen sivuille pääset Ihana Elämys
Heillä on siellä muitakin elämyksiä kuten Ihana rakkaus pariskunnille ja Ihana nainen. Loistava lahjaidea tällainen elämys❤

❤Kiitos yhteistyöstä Ihana Elämys❤
t. 2 eskariopea ja Kauniimpaa kuin koskaan blogi



5.11-18.11 Cellbes 20 % alennus koko tilauksesta koodilla 1820
(Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja alekoodeihin.) Tarjous ei koske merkkejä Happy Holly, Soyaconcept,Dasia,Saki,Tamaris,Novita,Freequent,Zhenzi, Cream, Pulz,Sloggi,Triumph,Canada Snow,Ceannis


Ostoksille pääset tästä

Vielä muistutan, että tuossa alempana postauksessa on KIRJA-ARVONTA💙


26 kommenttia:

  1. Oih, mahtavaa ❤ Varmasti ikimuistoinen kokemus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos❤Tämä oli jo elokuussa. Instassa kuvia jo silloin. Tänne juttu vasta nyt kun sain tilaamani kuvan.

      Poista
  2. Upeita naisia ♥ Ihana Ystävyys oli kyllä kerrassaan mieletön kokemus!

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. ❤Kiitos Outi. Blogiin juttu vasta nyt kun sain valitsemani kuvan hiljattain

      Poista
  4. Voi miten kauniita kuvia! Ja niin kauniisti kuvailet ystävyyttänne. <3

    VastaaPoista
  5. Ihanasti kuvailit teidän ystävyyttä. Juuri tuollaista onkin tosiystävyys parhaimmillaan, "kuin vanha aviopari" ;) Ihana kokemus varmaan tehdä tuo sessio yhdessä:)
    Mukavaa marraskuun alkua:)

    VastaaPoista
  6. Teillä on ollut ihana iltapäivä. Ystävät on niin tärkeitä, pidetään niistä kiinni!

    VastaaPoista
  7. Voi miten upeita naisia! Ihana tuommoinen iltapäivä <3

    VastaaPoista
  8. Ihanat naiset, te osaatte nauttia :)

    VastaaPoista
  9. Upeita naisia, hienot kuvat! Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  10. Mahtavalta kuullostaa ystävyytenne!
    Upeita kuvia upeista naisista!❤💕
    Ihanaa marraskuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos❤Samoin sinulle kivaa marraskuuta.Ajatellaan että ihan kiva kuukausi vaikka pimeä😊

      Poista
  11. Upeat ladyt <3 Ihanaa olla ihan prinsessana hemmoteltavana.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.