sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Esittelyssä Jolie box

                          *Yhteistyössä Jolie box*

Jolie Box on laadukasta luonnonkosmetiikkaa sisältävä joka kuukausi kotiin saapuva yllätysboxi. Tämä on kutkuttavan kiva tapa tutustua luonnonkosmetiikkaan. Jolie Box - tiimi on ladannut syyskuun boxin täyteen supermarjoja. Tarjolla on marjaterapiaa eksoottisesta australialaisesta kakadumarjasta vadelman ja tyrnin kautta pihlajanmarjaan. Boxista löytyikin minulle tuttu ihana tuote Tilk! Love Me Hand Cream - käsivoide. Tätä tuotetta olen testannut blogissani ja hyväksi havainnut. Käsivoide tekee kädet ihanan pehmeiksi. Tilk! käyttää tuotteissaan Saarenmaalta käsinpoimittujen villiyrttien kasviöljyjä. Tässä boxissa oli pikkuinen minipurkki, näin ollen käsivoide kulkee mukana vaikka taskussa.


Madara by Noora Shingler Pihlaja Drops Glow Booster -ampulli löytyi myös boxista. Öljyseerumi joka on vitaminoitu. Parantaa ihon kosteustasapainoa. Tämä lupaa tehdä ihosta kimmoisan ja hehkuvan.


Boxista löytyy myös Jolien hittituote Oilixia Australian Kakadu Plum Gummy Facial Cleanser. Tämä puhditustuote lupaa poistaa vahvankin meikin täydellisesti. Tuote sopii kaikille ihotyypeille.


Suureksi ilokseni boxista löytyi myös Ekopharman Helsinki vadelma Marjabalmi. Ekopharman tuotteita olen myös testannut blogissani ja löytänyt sieltä itselleni päivittäiseen käyttöön tuotteita. Boxissa oleva monikäyttöinen marjabalmi on ihoa ravitseva ja rauhoittava. Tätä tuotetta voi käyttää esimerkiksi huulivoiteena. Mielestäni erittäin kaunis purkki.


Boxissa oli myös tuote hiuksille. Centifolia No-Rinse Detangling Lotion on hiuksiin jätettävä vadelmainen hoitosuihke, joka selvittää takut, hoitaa hiuksia ja antaa hiuksille kiiltoa.


Jolie Boxia voi tilata joko 3 kk tai 6 kk. 
3 kk hinta on 79 e ja 6 kk hinta on 139 e
Jolie boxin pääset tilaamaan tästä



❤Kiitos yhteistyöstä Jolie





6 kommenttia:

  1. Jolie boxista en olekaan ennen kuullut. Kiitos esittelystä!
    Ihanaa uutta viikkoa sinulle Kristiina <3

    VastaaPoista
  2. Jolie Box on ainoa kaikista yllätysbokseista, jonka voisin oikeasti tilata itselleni. Tämäkin sisältö olisi niin osunut ja uponnut! Ihania tuotteita :)

    VastaaPoista
  3. Mielenkiintoinen boksi. Värjään hiukseni kasviväreillä, enkä mielellään laita iholleni kemikaaleja. Onko näissä niitä mukana ja jos on, onko vähemmän kuin yleensä?

    VastaaPoista
  4. Laadukasta luonnonkosmetiikkaa joten näin varmasti on! Tarkat tiedot saa esim Ekopharman sivuilta. Mukavaa viikkoa sinulle❤

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.