sunnuntai 26. elokuuta 2018

Mitä kotisi kertoo sinusta?

Olen aina ollut sitä mieltä, että sisustusvalinnat voivat paljastaa millainen ihminen olet. Niin vaatteilla kuin kodin sisustuksella rakennetaan omaa identiteettiä. Koti on kuin peili ihmisestä. Sisustamme oman tyylimme ja mieltymyksemme mukaan.
Kauan sitten luin yhdysvaltalaisen persoonallisuus ja sosiaalipsykologin Lindsay Grahamin artikkelin edellä mainituista asioista. Muistan tehneeni myös testin jossa katsottiin heijastaako kotini persoonallisuuttani ja tulokset osuivat omasta mielestäni aika tavalla oikeaan. Mitäs mieltä olette blogiani seuranneet, onko kotini minun näköiseni? Mitään kaunistelematta toivotan sinut Tervetulleeksi kotiini❤












Haaveissa on joskus pintaremontti, mutta en usko että tyyli muuttuu kovinkaan paljon. Yksi asia mistä en tykkää kodissani on tammiparketti siitä voisin luopua saman tien! Ja yksi asia mistä tykkään taas todella paljon on se, että taloni on vaaleansininen ulkoapäin💙

Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle❤ 

p.s Pääsimme sitten töistä lähtemään työkaverini/parhaan ystäväni kanssa "Ihana ystävyys" kuvauksiin. Jännityksellä odotamme kuvia ja kyllähän niitä tännekin on lupauduttu laittamaan ja instagrammiinkin😊. Kuvaukset olivat aivan huikeat❤Ammattimeikkaus ja kampaus! ja kuvaus prinsessafiiliksin.









41 kommenttia:

  1. Kaunis koti ❤
    Mein koti on just niin värikäs, kuin minäkin oon... Heh, haaveilin joskus vaaleasta kodista... mutta sitä se ei ole vieläkään - Kaipa meidän koti kertoo mun värikkäästä persoonastani jotain :D

    Oikein mukavaa alkavaa viikkoa ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ❤Kiitos ja totta niin se koti kertoo persoonallisuuden. Mä voisin olla hiukan värikkäämpi😂

      Poista
  2. Ihanalta näyttää, kaunista ja kodikasta😍 Mukavaa alkavaa viikkoa 💕🌻

    VastaaPoista
  3. Kaunista ja kodikasta!
    Olen sitä mieltä, että kotisi näyttää sinulta;)
    Kivaa uutta viikkoa♡

    VastaaPoista
  4. En osaa sanoa onko kotisi näköisesi. Minusta se on vaikeaa sanoa koska en tunne enkä ole nähnyt sinua henkilökohtaisesti. Mutta viihtyisän näköinen .

    VastaaPoista
  5. Kotisi näyttää juurikin sinulta. Ja onhan se totta, että koti kertoo ihmisestä. Olen aina ollut sitä mieltä, jos haluat tutustua ihmiseen hyvin - se tapahtuu näkemällä hänen kotinsa ja lähtemällä hänen kanssaan matkalle. Näiden jälkeen on kuva varsin selkeä. Eikö?

    VastaaPoista
  6. Kaunista ja selkeää on sinun kotisi. Minulla on ainakin liikaa kirjoja, lehtiä ym, askartelujuttuja, maalaustarvikkeita jaa joskus tuntuu ettei ne pysy paikoillaan :)
    Mukavaa uutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  7. Teillä on kaunis koti. <3 Huomaan, että itsellä vaikuttaa myös oman suvun tyyli, paljon kirjoja keskeisellä paikalla, vanhojen persoonallisten esineiden kerääminen, aidot tai kelim-matot, jännä miten se meneekin suvussa.

    Ihanaa uutta viikkoa <3

    VastaaPoista
  8. Kaunista, tyylikästä ja harmonista- Oli ihana tavata ♥

    VastaaPoista
  9. Jotenkin arvasin, että sinulla on vaalea koti. Kaunis koti ja kaunis olet sinäkin. Ihanaa, että pääsitte prinsessapäivää viettämään.

    VastaaPoista
  10. Sinulla on kaunis ja viihtyisä koti.
    Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  11. Selvä juttu, kotisi on vaalea ja tyylikäs just niin kuin sinä 😊

    VastaaPoista
  12. Olen sen verran uusi lukija, etten osaa vielä vastata kysymykseen, kertooko kotisi sinusta, mutta mikäli näin on, oli hauska tutustua paremmin ;). Kaunis koti sinulla ja arvaan, että vaaleansininen ulkokuori on piste i:n päälle!

    VastaaPoista
  13. Kaunis koti sinulla!
    Ja kyllä tuo supernaisellisuus näkyy sekä olemuksessasi, että kodissasi!
    Ihanaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  14. Rauhallisia ja harmoonisia sävyjä koti tulvillaan. Naisellisen tyylikästä niin kuin sinäkin! <3
    Mukavaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
  15. Kaunis koti sinulla, ihanat värit ja muut yksityiskohdat.
    Olen sitä mieltä että koti näyttää siltä mitä itse on, ainakin meillä.

    VastaaPoista
  16. Kaunis koti teillä! Totta, kyllä koti on asujansa näköinen yleensä. Eilen tosin kävin eräässä kodissa, jonka asukkaat tunnen lapsen harrastuksen kautta aika hyvinkin. Koti ei ollut minusta yhtään asukkaidensa näköinen. Joten ajattelinkin, että asukkailla ei selvästikään ole omaa tyyliä, vaan koti on tehty ja sisustettu kuin jostakin katalogista. Kodista puuttui lämpö ja elämä.
    Mutta, jokainen saa itse kotinsa sisustaa, tärkein että viihtyy ja on hyvä olla.
    Aurinkoista torstaita!

    VastaaPoista
  17. Teillä on tosi kodikasta. Minäkin olen sitä mieltä, että jokainen koti on ainakin jollakin tapaa omistajansa näköinen ja kuten Kaisa edellä sanoi, jokainen saa laittaa kotinsa juuri sellaiseksi kuin haluaa ja missä on hyvä olla ♥

    VastaaPoista
  18. Meillä on melkoisen "runsas" sisustus, minimalistia minusta ei saa yrittämälläkään. Järjestys silti pitää olla. Tavoitteena on tavaran karsiminen.

    VastaaPoista
  19. Upea ja kaunis koti ❤

    VastaaPoista
  20. Kaunis koti!😍❤️
    Hyvää viikonloppua Kristiina!

    VastaaPoista
  21. Kaunis on kotisi ja viihtyisä Hyvää alkanutta syksyä

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.