keskiviikko 8. elokuuta 2018

Kauneutta ja hyvinvointia❤

                       *Yhteistyössä Nhs*

Olin suuresti ilahtunut kun sain Nordic Health Systems (nhs) yritykseltä luonnonkosmetiikkaa testattavaksi kesälomani ihaniin päiviin. Nhs on luonnonkosmetiikan, luontaistuotteiden ja ekotuotteiden maahantuonti - ja tukkukauppaan erikoistunut perheyritys Hyvinkäältä. Yritys lupaa tarjota asiakkailleen vain parasta ja sen nyt kyllä huomasinkin tuotteita testaillessa. Testasin kahta luonnonkosmetiikka sarjaa Laveraa ja Cattier Parisia.
Lavera on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa jo 30 vuoden ajalta. Tätä sarjaa myydään maailmanlaajuisesti yli 40 maassa. Tuotekehitys on ollut alusta lähtien Saksassa.


Olen aina niin innostunut kun saan käsiini tuotteita jotka ovat anti-age vaikutteisia. Laveran Firming Day Cream on kiinteyttävä päivävoide, joka sisältää karanjaöljyä, valkoista luomuteetä ja hyaluronihappoa. Voide lupaa häivyttää ryppyjä ja juonteita. Voide kosteuttaa ihoa aivan mielettömän hyvin. Voidepullo on ylellisen oloinen ja kaunis. Sopii mielestäni lahjaksikin oikein hyvin. Lavera Firming Day Cream teki ihoni pehmeäksi ja jotenkin minulla on uskoa että kyllä voide myös näitä juonteita häivyttää. Pidin myös todella paljon voiteen tuoksusta.
Testasin myös Laveran Re-energizing sleeping creamia. Tämä monivaikutteinen yövoide elvyttää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti yön aikana. Voide sisältää mm. luomumantelia ja oliiviöljyä. E-vitamiinit antavat ihon soluille energiaa uusiutumiseen. Siis kun minä nukun iho silottuu ja kiinteytyy! Voide sopi täydellisesti omalle iholleni sillä se kosteutti mukavasti ja teki ihoni pehmeäksi mikäpä siinä oli nukkumaan mennessä - olo oli kuin prinsessalla. Voide on lisäksi vielä kauniissa violetissa purkissa.



Ja sitten Mademoisellet😊 suoraan Pariisista
luonnonkosmetiikkaa jo yli 50 vuoden ajalta on merkki nimeltään Cattier-Paris. Pitkän historiansa ansiosta se on yksi keskeisimmistä brändeistä luonnonkosmetiikka markkinoilla.


Testasin Cattierin käsivoidetta ikääntyvälle iholle! Voide lupaa ehkäistä ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Käsistäni ainakin tuli pehmeämmät.
Ihan uusi tuttavuus minun kosmetiikkapussukkaani oli kuivaöljy ihon sekä hiustenhoitoon. Öljy imeytyi ihmeen nopeasti eikä jättänyt iholle rasvaista tunnetta. Mukana oli myös pikkuinen baby puhdistusgeeli. Tuoksu oli oikein kiva. Vien geelin joskus lahjaksi jollekin pikkuiselle ja kysyn myöhemmin mitä he pitivät.'Bebe'


Laveran huulikiiltoihin jäin ihan koukkuun. Suosittelen todella lämpimästi. Kaunis hohde on näissä huulikiilloissa ja ne tekivät huulista pehmeät *pus pus vaan* . Huulikiillot sisältävät kasviöljyä, vitamiineja ja mineraaleja joten ne suojaavat huulten ihoa.




Meikkivoiteista löysin suosikkini. Natural Liquid Foundation. Helposti levittyvä voide kesti kasvoillani koko työpäivän. Huomasinkin myöhemmin että tuotteen luvataan kestävän 10 tuntia.


Toinen suosikkini on Laveran vaahtomeikkivoide. Ihanan silkkimäinen, mattapintainen ja kevyesti peittävä. Ihana tuote❤


Ja sitten pääsin testaamaan vielä Laveran naamiota😊 Puhdistavan tuntuinen ehkä hiukan kuivattavakin. Joten jos on rasvainen iho tämä tuote on sopiva. Tämän naamion vaikutusaika on 10 -15 minuuttia jonka jälkeen naamio huuhdellaan pois.

Näitä tuotteita pääset ostamaan NHS tästä


💛❤Kiitos aivan ihanasta yhteistyöstä Nordic Health Systems

10 kommenttia:

  1. Laveran brändi on noista tutumpi vaikken olekaan tuotteita koskaan ostanut - monta kertaa on kyllä käsi jo ollut hyllyssä hipelöimässä;)
    Ihanaa elokuuta!

    VastaaPoista
  2. Lavera on tuttu merkkinä, mutta en ole tainnut kovin montaa sen tuotetta käyttää. Joitain meikkejä olen muistaakseni kokeillut ja niistä on vain hyviä kokemuksia. Ihonhoitotuotteet ovat jääneet kokematta, koska aika monessa taitaa olla denat.alcoa inci-listan kärkipäässä, ja se on ainakin minulle kynnyskysymys. En tykkää alkoholia sisältävistä ihonhoitotuotteista.
    Kivaa päivää Kristiina:)

    VastaaPoista
  3. Voi miten kiva yhteistyö ja aivan ihanan oloisia tuotteita! Malli on kyllä kaunis♥ Ihanaa päivää ja mukavaa viikonjatkoa♥

    VastaaPoista
  4. Helteisten päivien jälkeen tuntuu, että tuo vimonen naamio olisi aika paikallaan. Sillä vaikka iho on suht normaali, alkaa helteillä tuntua ihan muulta. Ei meinaa edes meikki kasvoilla pysyä. Tai , pysyisikö tuo vaahtomeikkivoide?

    VastaaPoista
  5. Kiitos, täytyy käydä katsomassa verkkokaupan taronta.

    VastaaPoista
  6. Laveran tunnen minäkin jo entuudestaan. Hyvä pigmentti luomiväreissä ja tosi hyviä naamioita ja käsirasvoja.

    VastaaPoista
  7. Lavera on tuttu merkki.
    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  8. Tuo Laveran maski on aivan ihana ♥ Aurinkoa viikonloppuun!

    VastaaPoista
  9. Kiitos vinkeistä ja hyvään, luotettavaan tuotteeseen kannattaa satsata. itse kyätän vain ja ainoastaan luonnonkkosmetiikkaa, jopa itsekin tehden sitä. Oikein mukavaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
  10. Kävin kurkkaamassa hintoja, mukavan kohtuullisia. Ei ihme, että olet niin kaunis, kun sinulla on usein testissä ihania tuotteita 😊

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.