tiistai 31. heinäkuuta 2018

Mikä on salaisuus onnellisuuden taustalla?

"Sinulla on nyt käsissäsi salaisuuden avain: tieto, että voit omalla tietoisella mielelläsi ja aistien avulla ottaa kopin alitajunnastasi, kaikista uskomuksistasi, unelmistasi ja näiden kautta koko elämästäsi. Voit rakentaa mielestäsi ja elämästäsi sellaisen, että uskot itseesi ja unelmiisi. Näistä asioista yhdessä syntyy se voima, jolla rakennat haluamasi kaltaisen elämän. Sinä pystyt tähän!" Ote on Jaakko Alasaarelan kirjasta "Sinä pystyt".


Ostan hyvin harvoin kirjoja mutta tämän ostin ja hyvä ostos olikin! Itse olen viimeisen 8 vuoden ajan pyrkinyt rakentamaan itselleni elämää hyvin Jaakon kirjoittamien asioiden pohjalta. Matkaa on vielä paljon jäljellä mutta oikealla suunnalla olen, siitä olen varma.


Jaakko Alasaarela kirjoittaa:"Elämäsi on suuri lahja ja oikeutesi on elää SINUN NÄKÖISESI onnellinen ja menestyksellinen elämä". Kirjan kirjoittaja on palkittu yrittäjä ja Suomen parhaaksi työpaikaksi valitun yrityksen toimitusjohtaja. Kirja lisää uskoa ihmisiin ympärilläsi ja erityisesti USKOA ITSEESI. Kirja pohjautuu filosofien ja monen eri alojen parhaiden oppeihin.
En kerro tässä kirjasta enempää mutta laitan tähän vielä muutaman otteen. Kirja on selkeä ja helppolukuinen. Suosittelen lämpimästi.


"Sanonta"Viisas ihminen ei koskaan sano toisesta mitään pahaa, jos aihetta on, hän vaikenee"on yksi suurimmista viisauksista, jonka olen oppinut. Ihmisten arvostelemisesta tai heidän huonoihin piirteisiinsä keskittymisestä ei ole kenellekään mitään hyötyä. Ei myöskään ole olemassa yhtään hyvää syytä mennä mukaan siihen, jos joku arvostelee tai vähättelee toista ihmistä sinulle".


"Se, että vihaa ihmisiä ja elämää ei auta saavuttamaan elämässä mitään. Ja myös se jos oma toiminta perustuu epärehellisyyteen, ei pitemmän päälle tuo mitään pysyvää ja hyvää - päinvastoin kaikki, mikä on epärehellisyyden päälle rakennettu, romahtaa aina ennemmin tai myöhemmin".


"Unelmien - isojen tai pienempien - saavuttaminen on mahdollista sinullekin! Tiedän, että Sinä pystyt". Kiitos Jaakko Alasaarela,luen kirjan vielä toiseenkin kertaan.

Kuvat ovat mökiltä eivät siis kirjasta.


Täällä vietetään viimeistä lomaviikkoa! Toivottelenkin sinulle mukavia kesäpäiviä❤12 kommenttia:

 1. Hyviä elämän perusohjeita!
  Täytyypä pistää kirja mieleen.
  Leppoisia päiviä!

  VastaaPoista
 2. Olen täysin samaa mieltä tästä kohdasta "...epärehellisyyden päälle rakennettu romahtaa aina ennemmin tai myöhemmin". Noinhan se elämässä menee... minkä taakseen jättää, sen edestään löytää!
  Kivaa viikkoa Kristiina<3

  VastaaPoista
 3. Uskon sydämestäni tähän ja olen toteutanut elämääni juuri tämän kautta jo vuosia.
  Tosin löysin tieni Rhonda Byrnen kirjoista, mutta asia on pitkälti samaa. <3
  Vain itse voi kuvitella elämänsä sellaiseksi kuin se tulee olemaan.
  Rakkaus ja kiitollisuus vahvistavat kaiken! <3

  VastaaPoista
 4. Viisaita ajatuksia! <3
  Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
 5. :"Elämäsi on suuri lahja ja oikeutesi on elää SINUN NÄKÖISESI onnellinen ja menestyksellinen elämä"
  Tuo oli lause, joka kolahti <3
  Ihanaa viimeistä lomaviikkoa Kristiina <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos sinulle tästä esittelystä.

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia kertakaikkiaan, ah ihana kesä. <3 Niin totta, epärehtiydestä jää aina kiinni.

  Ihanaa elokuun alkua Kristiina <3

  VastaaPoista
 8. Asioita, tietoa ja kuvia. Minä en enää nykyään lue kirjoja, ennen luin. Mukavaa elokuuta!

  VastaaPoista
 9. Ihania valokuvia sinulla.

  Älä sano toisesta mitään pahaa. Ihmisten arvosteleminen ei toimi. Älä mene mukaan toisten pahanpuhumiseen". Nämä aiheet ovat olleet työstettävänä pitkään. Viimeinen vuosi ei ole ollut helppo minulla ja nyt kesällä huomasin, että olen lipsunut ikävään napisemiseen. Pitää olla taas tarkkana mitä suustaan päästää.

  VastaaPoista
 10. Suloiset kuvat ja niin viisaita ajatuksia♥ Mukavaa alkanutta elokuuta♥

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.