lauantai 13. tammikuuta 2018

Kauniit kynnet

Oman arkeni ja juhlani piristyksiä on jo monen vuoden ajan ollut käydä laitattamassa ammattilaisella kynnet.


Rakennekynnet on hyvä tapa tehdä kynsistä kestävämmät ja saada kynsiin lisäpituutta. Rakennekynsiä tehdään yleisemmin joko geelillä tai akryylillä. Ihmisten kynsilaadut ovat erilaisia joten toiselle sopii paremmin geeli ja toiselle akryyli. Pysyvyyteen vaikuttaa oman kynnen kosteuspitoisuus. Itselleni sopii geelillä tehdyt kynnet. Geeli levitetään kynnelle ja kovetetaan UV-lampun alla. Kynsien kärkeen laitetaan pienet tipit eli muoviset jatkepalat. Tipit lyhennetään haluttuun pituuteen ja viilataan haluttuun muotoon. Tipin päälle ja omalle kynnelle levitetään geeli ja taas viilataan haluttuun muotoon. Lopuksi levitetään lakka ja lisätään mahdolliset maalatut kuviot ja koristeet.


Omat kynteni ovat aina sillä tavalla sopivan pituiset, että niiden kanssa voi tehdä huoletta töitä, laittaa kädet multaan puutarhatöissä tai soittaa pianoa. 
Mielestäni kauniit kynnet viestittävät itsensä huolenpidosta. Hyvin hoidetut kädet ovat toimiva käyntikortti.


Kummallako on nätimmät kynnet? :)

Mukavaa viikonloppua❤

24 kommenttia:

 1. Mulla on ollut rakennekynnet noin 10 vuotta, enkä osaisi enää olla ilman. Aluksi oli akryylit ja nykyisin on geelit. Tykkään geelikynsistä enemmän. Omat kynteni olivat aika heikot, enkä koskaan saanut niitä pysymään pitkinä kovin kauaa, ja varsinkin kynsilakanpoistoaine haperoitti niitä entisestään. Kyllästyin nysäkynsiini, ja nyt en kyllä luopuisi kovin helposti rakennekynsistäni. On ne niin nätit ja helpot:)
  Kivaa viikonvaihdetta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu! en luovu rakennekynsistä, on ne niin kivat! Mukavaa viikonloppua sinullekin💕

   Poista
 2. Kauniit on kyntesi. Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kynsiä :) Mä oon tehnyt itse geelikynsiä jo monta vuotta ja vaikka olen yrittänyt luopua, en pysty :)Helpot ja kauniit ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! mä en ole vielä itse yrittänyt koskaan..Kivaa viikonloppua💕

   Poista
 4. Kauniit kynnet. Itselläni on ollut joskus rakennekynnet, joihin olin kyllä tyytyväinen. Arveluttaa vain tuo keskustelu mahdollisista terveyshaitoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos..totta olen itsekin lukenut mutta en oikein usko kaikkeen kirjoitettuun...Hyvää viikonloppua💕

   Poista
 5. On kauniit! Minustakin huolitellut kynnet kertovat paljon. Itse en ole vuosiin rakennekynsiä käyttänyt, mutta tykkään lakata omia kynsiäni.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lakkailen varpaitten kynsiä..hih..ja paljon on lakkoja kertynytkin. Jos itsellä on hyvät kynnet, saa itse lakattuna hyvät. Mulla vain on lohkeilevat ja hauraat niin rakennekynnet sopii paremmin. Mukavaa viikonloppua💕

   Poista
 6. Vaikka en kynsiasiantuntija olekaan, niin täytyy sanoa, että upeat ja kauniit kynnet! Lämminhenkistä viikonloppua :)

  VastaaPoista
 7. Kauniita lakkauksia. Kynsiä en ole koskaan laitattanut. Lakkailen kyllä itse. Pari kertaa olen laittanut tekokynnet kekkereihin lähtiessä, kun olen halunnut niihin vähän lisää pituutta.
  Kauniit huollitellut kynnet ovat kyllä kauniit.
  Kivaa lauantai-iltaa! <3

  VastaaPoista
 8. Yleensä en ole kovin ihastunut rakennekynsiin tai miksi niitä kutsutaankaan, mutta sinun kyntesi ovat juuri sopivan luonnollisen näköiset ja lyhyehköt, pitkistä tai teräväpäisistä kynsistä en pysty tykkäämään. Kaunis väri ja hillitty kuvio!
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 9. Ihailen aina kauneudenhoitoasi. Itse en ole koskaan laittanut kynsiä, mutta huomaan aina toisten kauniit kynnet.

  VastaaPoista
 10. Pakko sanoa, että alkoi tehdä mieli mansikoita ja tuli ikävä kesää näiden kuvien myötä! :D

  VastaaPoista
 11. Kylläpä ovat kauniit:) Itse en ole koskaan laitattanut kynsiä, koska omani ovat olleet aina kovat ja hyväkuntoiset, mutta pahus tämän keski-iän!! Nyt ne kynnet vain lohkeilee!!! Tytär on kyllä laittattanut kynsiä ja kauniiltahan ne näyttävät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ollut onnekas kynsien suhteen..itselläni aina ollut ohuehkot. Kivaa sunnuntaita💕💕

   Poista
 12. Ansu..käys joskus laittamassa, se on sellaista pientä piristystä ja itsensä hemmottelua ja kun tosiaan ei tee pitkiä kynsiä niin voi puuhastella huoletta näteillä kynsillä..esim tehdä sun romuihana💗😊😊 taidetta! Mä taas ihailen sun mielikuvitusrikkautta kierrättää ja loihtia siitä kaikkea kivaa. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 13. Ihanilta näyttää sinun kyntesi,niin kauniit♥ On se melkoista taidetta kyllä kun noita kynsiä tekevät!

  VastaaPoista
 14. Upeat kynnet :) Itselläni on todella hauraat kynnet, jotka lohkeilee ja katkeilee.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.