lauantai 27. tammikuuta 2018

Einiä kun katsoo ei vanheneminen pelota

Hektinen työviikko takana kiiruhdin ripsihuoltoon ja siitä auto kohti Espoota. Sellosalissa oli Einin 40 v juhlakiertueen konsertti. Olen aina ihaillut Einin sädehtivää ulkonäköä. Lady täyttää tänä vuonna 58 vuotta ja näyttää niin upealta. Itse olen Einiä vuoden nuorempi ja joka kerran, kun häntä katson minua ei pelota vanheneminen yhtään!
Konsertti oli oikein kiva! Eini lauloi tuttuja hittejään, mutta hänellä oli myös uusia kappaleita. Bändi soitteli suht taitavasti. Bändin pojat olivat kaikki varmasti alle 30- vuotiaita, tuli niin oma poika mieleen.
Konsertti meni kuin siivillä ja olisin voinut kuunnella Einiä enemmänkin. Oikein mukavaa lauantai-iltaa ja tervetuloa uudet lukijat❤


Tässäpä me❤

13 kommenttia:

 1. Ihana yhteiskuva <3 Eini on säteilevä ja nuorekas, kuten sinäkin:)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kuva teistä ♥ Näin Einin viimeksi viime syksynä laivalla ja hyvin on daami säilynyt, sinä myös -kaunis kaksikko ♥

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva sinusta ja Einistä. Mukavaa lauantai iltaa:)

  VastaaPoista
 4. Eini on ihana ikinuori!!

  Kaunista viikonvaihdetta sinulle!

  VastaaPoista
 5. Mieluista musiikkia, iloisia ihmisiä ja irtiotto arjesta. Kuulostaa hienolle ja erityisen juhlahetken ja kivan muiston sait yhteiskuvan mukana. Eini on upea lady etkä sinä jää varjoon ollenkaan.Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Varmasti upea konsertti! Eini on kyllä ihana ja tuo teidän yhteiskuva on hieno♥

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.