lauantai 9. joulukuuta 2017

Blogin instagram ja facebook

Onko teillä blogillenne Instagram tili tai Facebook sivu? Omalla blogillani on ollut Instagram jonkin aikaa, sinne pääsee
tästä Kauniimpaakuinkoskaan Tervetuloa seuraamaan!❤ Viime viikolla laitoin sitten myös facebook sivun Kauniimpaa kuin koskaan Tervetuloa seuraamaan sinnekin!❤ ja vinkatkaa omistanne niin osaan seurata.Instagramista olen muutaman blogin löytänytkin.
Täällä laitellaan pikku hiljaa joulua! Oikein mukavaa lauantai-iltaa❤
19 kommenttia:

 1. Instassa ollaan blogilla ja siellähän on tavattiin! Facebookissa olen vain privaatisti. Voipi olla, että kurkkaan sivujasi sielläkin!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Mullakin privaatti fb ollut vuodesta 2009..laitoin blogillekin..mietin että onkohan se vanhanaikaista..hih..Instassa seuraillaan❤

  VastaaPoista
 3. Insta- ja Face-seuraajaksi ryhdytty. Instagramissa pyörin nimellä @mannilainen1 ja Facebookissa löytyy Elämä on ihanaa -sivusto.

  VastaaPoista
 4. Molemmista löytyy blogini eli tervetuloa vaan seuraamaan 😍❤️

  VastaaPoista
 5. Instassa olen, mutta olet jo varmaan löytänyt minut ja minä löysin sinut 😀. Facebookissa olen vain privaatisti. Kaikkea ei jaksa.

  VastaaPoista
 6. Molemmissa ollaan! Instassa jo seuraillaankin. Mukavaa adventtia!

  VastaaPoista
 7. Instassa jo seuralillaan ja faceen juuri klikkasin tykkäämään, ja siellä olen itsekin puna-apila sitä sun tätä ja myös privaatisti. Mukavaa toista adventtia!

  VastaaPoista
 8. Onpas niin kauniin jouluista! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 9. Tykätty nyt facessakin ja muilla kanavilla seuraan jo. Meikäläisen blogikin löytyy facesta, mutta voi olla että seuraat sitä jo, mutta muutoin tervetuloa seuraamaan <3

  Ihanaa viikon jatkoa Kristiina <3

  VastaaPoista
 10. Instagram - sivuilla jo seuraammekin toisiamme. Mainiota. Ja Facebook -sivuasi aloin myös seurata. Minä olen FB-sivuilla Tuula's life -nimellä, joten tervetuloa vastavierailulle.
  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.