lauantai 11. marraskuuta 2017

Olisiko tänään hyvä päivä tilata joulukortit?

Oletko joulukortti-ihmisiä?
Teetkö joulukortteja itse vai ostatko valmiina? Itse olen erittäin laiska askartelemaan mitään vapaa-aikana, sillä joudun työssäni tekemään paljon kädentaitoihin liittyviä asioita. Viimeksi kun askartelin joulukortteja kotona, kissastani löytyi hilettä uuden vuoden jälkeenkin, keskittyminen asiaan ei siis ollut sitä parhainta. En myöskään tykkää lähettää joulukortteja sähköisenä kun elämä on muutenkin jo paljon siirtynyt sosiaaliseen mediaan. Ostan joulukortit mieluiten kaupasta. Sain hiljattain huippuihanan blogiyhteistyön kivaan suomalaiseen Korttinurkka verkkokauppaan. Kun katselen heidän joulukorttejaan tulee mieleen lapsuudenjoulut. Joulukorteissa on hurmaavaa menneen ajan tunnelmaa ja ne ovat laadukasta kotimaista työtä. Kurkkaapa verkkokauppaan ja ihastu Klik
Korttien tilaaminen on turvallista sillä maksu onnistuu luotettavasti verkkopankkitunnuksilla. Kortit saa nopeasti ilman toimituskuluja. Oli oikein hauska kuvata näitä kauniita kortteja ja samalla tuli haettua joulutavaroita esille. Tänään on siis juuri oikea aika tilata myös joulukortit vaivattomasti tästä














❤Kiitos ihanasta yhteistyöstä Korttinurkka Hämeenlinnasta


39 kommenttia:

  1. Nuorempana tein aina joulukortit itse mutta vanhemmiten olen laiskistunut;) Nykyisin ostan kortit ja yritän ostaa kortteja, joilla tuetaan jotain yleishyödyllistä - tai sitten kortin pitää olla kotimainen. Noissa Korttinurkan korteissa on jotain ihanan nostalgista!

    VastaaPoista
  2. Minunkin mielestä, jos lähettää joulukortteja, ne pitää ehdottomasti olla paperisia perinteisiä kortteja, ei mitään sähköisiä viestejä.
    Tykkään itse perinteisistä, lämminhenkisistä korteista, joiden aihepiiri henkii hieman mennyttä aikaa, ja suloista viattomuutta:) Ihania kortteja olet saanut<3
    Mukavaa sunnuntaita<3

    VastaaPoista
  3. Kauniita kortteja!
    Minä teen kortit itse. Se on minulle sellaista "pääntyhjennyspuuhaa"! Se on meillä vähän niinkuin perinne. Äitini teki kortit itse ja molemmat tyttäret pitävät puuhasta myös.
    Olen samaa mieltä, kortteja on kiva lähettää ja niitä on myös mukava saada.
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Monta vuotta tein itse joulukortit niin itselle kuin myös myyntiinkin saakka mutta siinä se vasta onkin melkoinen rupeama. Nyt päätin muutaman vuoden tauon jälkeen tehdä taas itse itselleni kortteja ja tuolla kodinhoitohuoneen syövereissä olenkin pesinyt muutaman illan korttien kimpussa. Tällä kertaa teen hyvin yksinkertaisia kortteja.

    VastaaPoista
  5. Joskus askartelin kortit itse, mutta siitä on jo aikaa...:)
    Tämän vuoden kortit ovat jo kirjoitettukin kuutta lukuunottamatta...loppuivat taas kesken..)

    VastaaPoista
  6. Ihania kortteja kaikki! Voi miten kiva yhteistyö♥ Välillä teen kortteja itse ja välillä ostan. Mukavaa päivää♥

    VastaaPoista
  7. Kauniita joulukortteja, nuorenpa tein itse kortteja nyt tulee ostettu. Hyvää Isänpäivää:)

    VastaaPoista
  8. Kauniita kortteja! Viime vuonna en lähettänyt kortteja ollenkaan, mutta tänä vuonna palaan taas normaaliin eli kortteja lähtee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 💕💕Kiitos ja kyllähän oikea käsinkosketeltava kortti on ihana!

      Poista
  9. Kiva yhteistyö ♥ Minä ajattelin ehdä tänä vuonna itse, vaan en vielä tiedä millä ajalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos et ehdi niin korttinurkkaan vain klik🤗🤗Hyvää isänpäivää💕

      Poista
  10. Hih, minua nauratti niin, kun kissakin sai osansa hileestä!

    Teen aina kortit itse. Tai sitten en lähetä ollenkaan. Tänä vuonna tilanne näyttää hyvin huolestuttavalta, malli on suunnittelematta eikä ensimmäistäkään korttia ole vielä tehtynä. Toivottavasti ei tule kortiton joulu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jos ideaa ei synny...repäisehän ja tilaa kotimaiset ihanat joulukortit💕💕🤗 Hyvää isänpäivää💕💕

      Poista
  11. Kahta en vaihda, kotimaisuus ja menneen ajan tunnelma 😀

    VastaaPoista
  12. Kauniita joulukortteja! Ihana yhteistyö!
    Välillä ostan valmiit ja välillä askartelen.
    Hyvää alkanutta viikkoa!❤️

    VastaaPoista
  13. Kyllä minä lähetän joulukortteja noin 40 kpl ja viestit päälle. Itse rakastan saada joulukortteja ja saankin niiltä kaikilta mille lähetän. Ja samoin pätee viesteissä. Ostan kortit, osan kaupasta ja osan yksi kaveri on askarrellut. Hyvää alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista
  14. Olen niin jouluihminen kuin olla voi. Joulukortteja olen tehnyt usein itse. Tänä vuonna ajattelin kuitenkin pitäytyä osto korteissa, vaihteeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 💕Sinikka..vaihtelua välillä kortit kaupasta ja välillä itse tehden...

      Poista
  15. Kissasta löytyi hilsettä vielä uuden vuoden jälkeenkin :D Noin voisi käydä minullekin, vaikka meillä ei olekaan kissaa. Joskus olen tehnyt itse joulukortteja, mutta en enää moneen vuoteen, askartelu ei ole oikein minun juttuni. Kauniita kortteja on Korttinurkassa. Kiitos kivasta vinkistä!

    VastaaPoista
  16. Joulukortteja on kiva tehdä itse.
    Kohtapuolin pieni "korttipaja" taas käynnistyy. ;)
    Joskus kiireessä sitten päädyn kaupan antimiin,mutta kortteja lähettelen ja on niitä myös kiva saada itsekkin.
    Mukavaa maanantaita sinulle Kristiina! <3

    VastaaPoista
  17. Todella kauniita kortteja. Meillä joulukortit tehdään silloin itse, kun on aikaa. Nyt pari vuotta joulunaika on ollut niin kiireistä, että korttien teko jäänyt. Onneksi nykyisin kauppojen kortitkin ovat niin kauniita, että niitä kiva lähettää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 💕Jani..teillä kun menee aikaa niihin sydämen ympäri kääntäviin paketteihin..kortit voi sitten ostaa ja tukea kotimaisuutta ja pienyrittäjyyttä

      Poista
  18. Kauniita kortteja :) Kyllä minä ostan kortit kaupasta. En ole juurikaan korttiaskartelija, vaikka kivaahan niiden väkertäminenkin on. Toissajouluna ostin kortit hyvissä ajoin ja ajattelin laittaa ne paikkaan, josta ne varmasti löydän. No en ole löytänyt niitä vieläkään :)

    VastaaPoista
  19. Minä ostan joulukortit kaupasta. Olen ostanut niitä jo etukäteen. Kaupoissa on kauniita joulukortteja.
    Hyvää illan jatkoa sinulle!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.