torstai 16. marraskuuta 2017

Bette Box



Bette Box on yllätysboxi joka sisältää 4-6 kosmetiikkatuotetta (osa näytekokoisia). Bette Box toimitetaan kerran kuukaudessa. Hintaa tälle ihanuudelle tulee 18,90 e/kk, eikä ole toimituskuluja. Mielestäni tämä Bette Box palvelu sopii kaikenikäisille kosmetiikasta tykkääville oikein hyvin. Mukava yllätyksellinen palvelu joka tuo hyvää mieltä ja tutustuttaa kosmetiikkatuotteisiin ja ainakin tämän marraskuun osalta hintansa väärti. Oman Bette Boxisi pääset tilaamaan tästä
Marraskuun Bette Box  oli oikein mieluinen tuttavuus! Teemana oli "Valmistaudu juhlakauteen". Boxi olikin pakattu täyteen tuotteita, joilla voi laittaa itsensä nätiksi vaikkapa pikkujouluihin..tip tap :)


Testailin näitä tuotteita huolella ja tykkäsin kovasti. Boxissa oli Isadoran Natural Matt Oil Free meikkivoide. En ole oikein ollut Isadora fani, mutta tämä tuote oli kyllä hyvä. Meikkivoide jätti ihon luonnollisen näköiseksi ja iho tuntui samettimaiselta. Johtunee varmaan myös siitä, että voide oli mattapintainen ja öljytön. Voide sopii kaikille ihotyypeille. Mikä tietysti parasta häivyttää hienoja juonteita ja tasoittaa ihoa. 


Boxissa oli myös Manna Kadarin Glo Illuminator hohdevoide. Tätä oli todella kivaa testailla. Hohdevoide tuo kasvoille ja vartalolle kuultavan kauniin hehkun. Manna Kadarin tuotteet ovat olleet itselleni melko tuntemattomia.Tämä tuote oli ainakin tutustumisen arvoinen. Hohdevoidetta on kiva sipaista juhlameikkiin.


Boxista köytyi myös Lumene Nordic Seduction Creamy huulipuna. Sävy oli kukkakimppu ja tällaiselle huulipunien suurkuluttajalle oikein mieluinen yllätys. Lumenen huulipunat pysyvät huulilla erittäin hyvin ja levittyvät tasaisesti.


Sitten boxissa oli aika isokin paketti Simple Micellar cleansing wipes puhdistusliinoja. Meikin poistoliinat olivat tervetulleita ja iho tuntui käytön jälkeen virkistyneeltä.



Lisäksi boxista löytyi vielä pieni Elie Saabin kukkaistuoksunäyte. Mieleeni tuoksu toi kesän ja vaniljajäätelön. Tällaiselle tuoksujen ystävälle jokaisessa Bette Boxissa voisi olla pieni tuoksunäyte.


Joululahjana tällainen Bette Box olisi varmasti jokaiselle kosmetiikan ystävälle mieluinen. Pientä hemmottelua arkeen kohtuuhinnalla!

Sydän KIITOS ihanasta yhteistyöstä 
BETTE BOX
Kristiina




12 kommenttia:

  1. Aiemmin itsellekini tuli boxeja ja oli ihan kiva yllätys joka kerta avata boxi ja jännittää, että mitä sieltä löytyy.

    VastaaPoista
  2. Oi ihana mitä tuotteita. Pitäisiköhän munkin tilata tuo boxista jatkossa itselleni.

    VastaaPoista
  3. Tuollainenhan on aivan ihana boxi! Jännä on avata.. Kaunista päivää♥

    VastaaPoista
  4. Oli kyllä kiva boksi, vaikka itselleni osuikin melkoisen räikeä väri huulipunaan. Todella jouluinen, joka varmasti huomataan. Ehkä silloin tällöin tulee käytettyä, mutta ei tule ihan jokapäiväistä kaveria siitä. Puhdistusliinat ovat todella tehokkaita.

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. On..arjen aherrukseen tarvii välillä hemmottelua että jaksaa💕Kivaa päivää Espanjaan sateisesta Suomesta🌹

      Poista
  6. Kiva idea ja hintakin vaikuttaa kohtuulliselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marraskuun boxissa jo huulipuna maksaa melkein boxin hinnan...ihanaa hemmottelua itselle arkeen🌹🌹Kivaa päivää❤

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.