lauantai 8. heinäkuuta 2023

Tulppaanitoiveunia

Tulppaanitoiveunia on kirjailija Laura Suomelan ensimmäinen aikuisten romaani ja aloittaa näin hänen feelgood - sarjansa. Kirjan päähenkilö on nelikymppinen Helena. Helena on tamperelainen arkeensa jämähtänyt perheenäiti, joka kipuilee työssään loppuunpalamisen partaalla. Lisäksi ikääntyvä äiti vie hänen vähäisiä voimiaan. Siivotessaan Helena löytää vuosia sitten tekemänsä unelmien aarrekartan ja huomaa, ettei hänen yksikään haave ollut toteutunut. Hänen elämänsä polkee paikallaan. Helena rakastaa kukkia ja hänellä onkin omalla pihallaan keväisin tulppaanien kukkaloisto. Hän lupaa nyt itselleen, että ennen kuin kaikki tulppaanit ovat kukassa tänä vuonna, hän on toteuttanut unelmansa - unelmat, jotka hän vuosia sitten kirjasi aarrekarttaan.

Vaahtokylpyjä, pirteää pukeutumista, kukkakimppujen sidontakurssi ja ystävän kanssa tehty Lontoon matka saavat Helenan puhkeamaan kukkaan. 

Jos tämä kirja saa miettimään omia valintojaan elämässä ja antaa sitten rohkeutta parempaan itsensä näköiseen elämään niin kirjailija Laura Suomela on onnistunut saavuttamaan paljon tämän kirjan kautta. 

Tulppaanitoiveunia on myös helppo lukea, teksti on selkeää. Kirjaan on yhdistetty mukavasti huumoria, kauneutta mutta myös elämän kipeitä asioita. Uskon siihenkin, että monelta löytyy samaistumispintaa. 

Kirjan kansi on mielestäni oikein onnistunut. Tämän hyvänmielen kannen on suunnitellut Satu Kontinen.

Kirja saatu Intokustannus

Kiitos <3

Sinulle toivottelen oikein mukavaa viikkoa<3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.