lauantai 29. syyskuuta 2018

Kauniita hetkiä

Viikot menevät niin vauhdilla! Välillä väsymys on ihan melkein sietämätön työpäivän jälkeen mutta paljon kaunista on kuitenkin elämässä ja kaikki kaunishan lopulta antaa voimia.
Yksi niistä kauniista hetkistä oli kun sain Nova Melinalta helsinkiläiseltä käsityöläiseltä ja verkkokauppiaalta pienen paketin jossa oli suloinen pussukka ja katsokaa, mikä ihana kissa kortti😊


Nova Melina tarjoaa ainoana Suomessa maahantuomiaan Libertyn huippulaadukkaita englantilaisia puuvillakankaita. Verkkokaupasta löytyy myös laadukkaita design tuotteita, jotka Nova Melina suunnittelee ja ompelee itse. Valikoimissa on myös paperitavaroita, kyniä, silitysmerkkejä ja masking teippejä.


Nova Melinan verkkokauppaan pääset tästä

❤Kiitos vielä kerran Nova Melina❤



Mökillä kävimme viime viikonloppuna. Isot auringonkukat ja takkatuli siitä oli viikonloppu tehty. Tietysti pieni haikeus on mielessä kun ihan pian on mökki laitettava nukkumaan talviunta. Kunnes taas kevät koittaa ja herätellään elämään tämä 1900- luvun alun torppa.

Mukavaa syyskuun loppua sinulle❤



13 kommenttia:

  1. Välillä on lupa olla ns. ihan poikki työpäivän jälkeen.
    Hyvää viikonloppua, huilaile !

    VastaaPoista
  2. Syksy on kiireistä ja raskastakin aikaa, voimia siihen ♥ Hyvä että myös relaat, mökki antaa siihen ihan parhaat puitteet!

    VastaaPoista
  3. Kaunista syyskuun viimeistä viikonloppua sinulle Kristiina <3

    VastaaPoista
  4. Aivan ihanat lautasliinat ja pussukka! Verkkokauppaan minun ei kannata mennä kun tänne Ahvenanmaalle ei kuitenkaan vaivatta voi mitään netin kautta tilata kuin harvoista liikkeistä.

    VastaaPoista
  5. Kaunis kuosi pussukassa. Väsymys painaa, mutta nautitaan kauniista syksystä. Laitan mökkiä talvikuntoon, haikeaa, mutta minkäs tälle mahtaa.

    VastaaPoista
  6. Mökillä on ihanaa rentoutua raskaan työviikon jälkeen ♥

    VastaaPoista
  7. Kiitos esittelystä ja mukavaa sunnuntaita sinulle sekä tulevaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.