perjantai 1. joulukuuta 2017

Sens.fi itsestään huolehtiville naisille

Näin Suomen 100 v syntymäpäivien lähestyessä on ihanaa tukea suomalaista innovaatiota ja yrittäjyyttä. Sain huippuihanan yhteistyön hiuksiin liittyen. Sain testattavakseni Sens.fi kauneuden verkkokaupasta 2 tuotetta. Balayage shampoon ja Balayage hoitoaineen. Näitä tuotteita saa ihanassa lahjapakkauksessa Täältä Vinks vaan joulupukille :)


Tuotteet on suunnitellut kampaamoalan yrittäjä Amanda Lehtinen Turusta ja ne myös valmistetaan Suomessa. Nämä tuotteet lanseerattiin I love me - messuilla lokakuussa.


Mitä sitten Balayage tarkoittaa? Sananmukaisesti se tarkoittaa maalaamista. Hiusten pintaa maalataan vapaalla kädellä. Itselläni on vaalennetut hiukset, mutta ei koskaan vielä ole tehty kyseisellä värjäystekniikalla. Varmasti vielä tehdään, haluan kokeilla!


Pesin hiukseni Balayage shampoolla hiukan jännittyneenä mutta mielenkiinnolla.
Shampoo on tarkoitettu kaikille väri- vaalennuskäsitellyille hiuksille mutta erityisesti balayage- käsitellyille. Shampoo sopii ihan jokapäiväiseen käyttöön.   Kulmikas shampoo pullo kultaisine korkkineen luo yllellisyyden tunteen. Tuoksu on hienostuneen kukkamainen ja raikkaanoloinen. Shampoo pesi hiukseni ja hiuspohjan hyvin. Shampoossa on lisäksi pieniä kristallihippuja jotka toivat hiustenpesuun ripauksen luksusta. Tykkäsin!


Balayage conditioner hoitoaine on myös suunniteltu kaikille väri - ja vaalennuskäsitellyille hiuksille. Pullo on samanlainen kuin shampoossa kulmikas ja ylellinen. Hoito-aine lisää kiiltoa, värin kestoa ja käsiteltävyyttä. Tuote sopii päivittäiseen käyttöön.
Omat hiukseni tulivat helposti kammattaviksi. Värjätyt hiukseni ovat hiukan käsittelyissä vaurioituneet ja takkuuntuvat usein pestessä ja sitten kun yritän selvittää niitä vaikkakin varovasti hiuksia kuitenkin usein katkeilee. Nämä tuotteet: shampoo ja hoito-aine tekivät hiukseni pehmeiksi, voisin jopa sanoa että silkkimäisiksi. Aivan ihania tuotteita!

Sens.fi verkkokauppa on perustettu tarjoamaan laadukkaan valikoiman erilaisia kauneudenhoitoon liittyviä tuotteita. Kaikkea mitä nainen tarvitsee itsestään huolehtimiseen ja hemmotteluun järkevällä hinta-laatu suhteella.

Toivon sydämestäni menestystä ja kiitän ihanasta yhteistyöstä❤

Mukavaa perjantai-iltaa💕


Kristiina


19 kommenttia:

  1. Ihan uusi merkki minulle, jälleen kerran:) Kauniit pullot, todellakin ylellisen oloiset:)
    Kivaa viikonloppua<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusi merkki sinulle! Asiantuntijalle..täältä blogimaailmassa oppii koko ajan uutta💕💕Kivaa viikonloppua💚💛❤💜

      Poista
  2. Olivat minullakin kokeilussa. Todella kauniit pullot ja laadukas aine, mutta tuoksu oli aivan liian jytäkkä.

    VastaaPoista
  3. Hiuksiin liittyvät jutut kiinnostaa aina <3

    VastaaPoista
  4. Hitsi kun en messuilla huomannutkaan, mutta onpahan jo kerrassaan mielettömän upeat pullot. Ihanaa viikonloppua Kristiina <3

    VastaaPoista
  5. Ihanan ylellisen näköiset pullot!
    Tykkään kanssa, että shampoossa ja hoitoaineessa on ihana tuoksu!
    Uusi tuttavuus minulle!
    Mukavaa lauantaita! <3

    VastaaPoista
  6. Kuullostaa ylelliseltä!♥
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Mä käyn ekokampaajalla. Olen todella pitänyt heidän tuotteistaan. Hiukseni on paksuuntunut, sitä sanovat muutkin.Taas mennään puolikuun paikkeilla, lyhennys+väri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hienoa että löytää oman jutun hiustenkin suhteen💕Mukavaa lauantaita ja paluuta Suomeen. Tyttäreni oli Floridassa 3 kk myös...

      Poista
  8. Kiva kuulla uusista tuotteista! Tyylikkäät pullot ♥

    VastaaPoista
  9. Taas uusia tuotteita, joista en ole kuullutkaan, mutta aina voi oppia uutta. Mielenkiintoista, täytyy tutustua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogimaailma on mahtava! Aina oppii uutta ja saa vinkkejä💕💕Ihanaa sunnuntaita❤☕☕

      Poista
  10. Ihanan oloisia tuotteita, kiitos esittelystä..nuo täytyykin painaa mieleen:) Suloista sunnuntaita kaunokainen♥

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.