lauantai 7. lokakuuta 2017

Pienet ihmeet saavat aikaan suuria muutoksia

Suureksi ilokseni voitin Taikasaappaat -blogista arvonnan jonka voittona oli Maaretta Tukiaisen kirja: Hyvän mielen vuosi tehtäväkirjani. Itsestäni tuntui, että kirja tuli niin oikeaan osoitteeseen tällä kertaa. Olen omassa blogissa kirjoitellutkin rehellisyydestä, kiitollisuudesta, tunneherkkyydestä, onnellisuudesta ja kauneuden huomaamisesta. Mielen ihmeet kiinnostavat kovasti ja mietin usein miksi joku ihminen käyttäytyy tietyssä tilanteessa niin kuin käyttäytyy ja vastauksia en todellakaan aina tiedä enkä ymmärrä vaikka kasvatustieteen opintojakin on ja pedagogina olen ollut työssä yli 30 vuotta.
Hyvän mielen vuosi -kirja sisältää tehtäviä oman elämän tarkasteluun. Kun itsestä saa lisää puolia käyttöönsä,mieluisan elämän rakentaminen helpottuu. Toivottu muutos voi olla pienestä kiinni, kun oivaltaa pienten asioiden suuruuden saa käyttöönsä käänteentekeviä voimia. Maaretta Tukiainen kirjoittaa näin "Pieni askel on lyhyt ja tuntuu helpolta, että niitä voi ottaa monta peräkkäin. Mitä seuraa,kun ottaa monta pientä askelta peräkkäin? Oman kokemukseni mukaan, silloin isotkin asiat tulevat mahdollisiksi." Kirjassa on mm. seuraavanlaisia tehtäviä: Miten saan tehtyä unelmistani totta? Miten voin ennakoida esteet?Miten saan voimaa toisista? Miten uskaltaudun kohti sitä mikä pelottaa?
Oikein ihanaa viikonloppua❤ ja tuossa alempana on huippuihanan Essentialin huulipunan arvonta ja I love me - messuillekin lippupaketin arvonta❤

31 kommenttia:

 1. "Ne seikat vahvistuvat, joihin kiinnittää huomionsa" - tämä vanha tuttu asia on pyörinyt mielessäni taas viime aikoina,
  kun oma mieli on kiinnittynyt tiukasti ahdistaviin asioihin lähinnä joidenkin ikätovereiden aivan liian varhaisen poismenon takia, sekä maailmantapahtumien ja arjen vastoinkäymisten vuoksi.
  Itseään pitää kovasti tsempata, etteivät ne pahat asiat saa enempää ylivaltaa, ja pimeä vuodenaika lisää entisestään alavirettä, ainakin minulla ja varmasti monella muullakin.
  Pitää varmaan tutustua Maareta Tukiaisen uusimpaan kirjaan, jonkun aikaisemman olenkin ainakin selaillut läpi;) Onneksi kosmetiikka ja samanhenkiset ihmiset, sekä oma ukkeli piristävät mieltä.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa tätä päivää, Kristiina<3

  VastaaPoista
 3. Kiva kun kirja tuli perille ja pidät siitä! Itse voisin nyt sadepäivän kunniaksi täytellä kirjaa. Se nostattaa esille kyllä hyviä ajatuksia ja luo uskoa esim. unelmien toteutumiseen.

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Kirja kuulostaa todella ihanalta ja tuo tulisi varmasti meidän kaikkien lukea. Mukavaa sunnuntaita sinulle.

  VastaaPoista
 5. Onpas mielenkiintoisen oloinen kirja! Tuo irtipäästäminen ja luopuminen onkin monessa asiassa kovin vaikeaa..tuota kirjaa on varmasti mukava täytellä♥ Kaunista syyspäivää sinne!♥

  VastaaPoista
 6. Kuullostaa mielenkiintoiselta kirjalta tehtävineen.
  Täytyykin kurkata lähemmin, jos vastaan jossain tulee.
  Ihanaa sunnuntaita sinulle Kristiina! <3

  VastaaPoista
 7. Kirja vaikuttaa tosi lupaavalta.

  Sydämellisesti tervetuloa blogini lukijaksi.

  VastaaPoista
 8. Olipa hyvä kirjavinkki, kiitos!
  Nuo asiat kiinnostavat itseänikin kovasti. Positiivista ajattelua yritän opetella koko ajan.
  Juuri pienistä iloista se suuri syntyy!
  Ihanaa sateista sunnuntaita!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ❤❤Kiitos,tuota kirjaa kun välillä täyttelee niin muistaa olla kiitollinen yms ja että asiathan ovatkin vallan loistavasti!

   Poista
 9. Kirja vaikuttaa mielenkiintoiselta!! Onnea voitosta! Täytyykin käydä ottamassa osaa arvontaan :) Mukavaa sunnuntaita!!

  VastaaPoista
 10. Mä luen paljon myös tuon tyyppistä kirjallisuutta, kiitos vinkistä ♥

  VastaaPoista
 11. Oi Kristiina, itse sain tämän Tukiaisen kirjan vastikään ihanana lahjana eräiltä rakkailta ihmisiltäni. Mielenkiintoinen, todellinen hyvän mielen kirja. Uskon, että omalla kohdallani sille on nyt erityistä käyttöä.
  Joko olet aloittanut kirjan?!

  Lempeää pyhäiltaa ja kaikkea hyvää alkavan viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aloittanut kirjan❤ mukavia ajatuksia saa aikaan! Samoin sinulle kivaa lokakuuta❤

   Poista
 12. Kirja vaikuttaa mielenkiintoiselta, onnea voitosta. Jos saan joskus sen kirjan niin luen sen. Mukavaa sunnuntai iltaa sinulle!

  VastaaPoista
 13. Tämmöisen kirjan lukeminen vahvistaa niitä asioita, joita ei ehkä muuten saisi tehtyä. Irtipäästäminen on vaikeaa, lukemalla kirjan saa vahvuutta siihen ja moniin muihin asioihin.

  VastaaPoista
 14. Minä olen tätä kirjaa jo useamman kerran katsellut kirjakaupassa ja miettinyt, että olisi just se, mikä pitäisi hankkia ja käydä ajatuksella läpi. Sisältää paljon asioita, joita olen viime aikoina pyöritellyt mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirja on selkeä ja todellakin ajatuksia herättävä.Mukavaa lokakuuta Jani ❤

   Poista

Ilahdun suuresti viesteistä!