lauantai 21. lokakuuta 2017

Pää ihan pyörällä "I love me - messut"

Oli huikean ihanaa päästä blogipassilla I love me - messuille Helsingin messukeskukseen. Pää on vieläkin pyörällä kaikesta. Melkoisen ruuhkan sai aikaan Meikkimaailman megastara Jeffree Star! Tällä maailmankuululla androgyyni mallilla on youtubessa ja instagramissa yli 5 miljoonaa seuraajaa. Jeffree Star cosmetics lanseerasi uutuutensa Helsingissä ennen muuta maailmaa. Kuulin, että Jeffree Starin tuotteet myyvät Suomessa hyvin, paremmin kuin Ruotsissa tai Norjassa.



Messuille sain seuraksi tyttäreni, ystävättäreni ja hänen tyttärensä ystävänsä kanssa. Kiertelimme ristiin rastiin messualuetta kuin Liisa Ihmemaassa. Ihanaa oli huomata, että luonnonkosmetiikka pisteitä oli paljon. Hierontapisteet olivat vallan mainioita! Kokeilimme kahdenlaisia hierontatyynyjä ja joka kerta noustessamme olimme kuin uudestisyntyneitä. Meistä ei kukaan raaskinut kuitenkaan tehdä ostopäätöstä, vaikka hinnat eivät päätä huimanneet. Ehkäpä joskus hankin jonkun hierontatyynyn. 


Tässä tyttärelleni testataan hierontatyynyä. Taitoluistelijavalmentajan jaloille teki todella hyvää! Heidillä on monta tuntia päivässä luistimet jalassa, ottaa jalkojen päälle varmasti.


Kivaa oli löytää tuotteita, joita olin saanut tänne blogiini testattavaksi.Teinkin sitten pieniä ostoksia.


Kävimme myös brunssilla! Voi nam! Itsekin ihan hämmästyin tuon annoksen kuvaa. Se olikin noin iso!ja minä söin vielä sitten melkein kaikki. Vai olikohan se ystävättären annos kuitenkin..toivottavasti :) Kuvia tuli muistoksi paljon otettua.



Mukavaa oli myös tavata Minäkö keski-ikäinen blogista Tiiaa, Pinkit Korkokengät blogista Maijua sekä Souliinaa blogista Souliina ja hänen siskoaan.
Nämä ihanaiset olivat livenä ihan yhtä valloittavia kuin heidän bloginsa❤
Lopuksi tähän vielä kuva ystävättärestäni/työkaveristani Outista ja minusta. Löysimme sellaisen messupisteen missä kuvattiin.


Oikein hyvää viikonloppua, täällä Helsingissä oli kirpakka pakkasaamu. Ja vielä, kiva kun luet blogiani❤

5 kommenttia:

  1. Olin itsekin eilen messuilla bloggaajapassilla<3 Huomenna sitten uudestaan, koska katsottavaa ja koettavaa on todella paljon. Kiva lukea muiden blogeista vinkkejä, mitä kannattaa käydä vielä katsastamassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi ollut kiva nähdä!Väkeä oli vain niin paljon...ihanat messut, mutta kyllä oli jalat kipeenä päivän jälkeen mutta niin hyvä mieli💓

      Poista
  2. Ihana päivä teillä ollut! :)
    Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Ihana tapahtuma ja tapaamiset, ym sinulla.Taidan olla jo vanha kun en ollut kuullutkaan tuosta megastarasta :)..tai en ole reagoinut ymmärrettävästi.Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.