sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Mietteitä iästä.....

Mä sain tässä jokin aika sitten entiseltä lukiokaveriltani :)viestin fb kautta,että meijän ikäiset on enemmän tai vähemmän jo henkisesti keinustuolitavaraa :) mä olin hetken hämmentynyt,mutta sitten purskahdin nauruun:)Onhan siitä tosin liki 37 vuotta kun päästiin ylioppilaaksi,mutta mulla on ystäviä ikään katsomatta!!  Olen tosi ONNELLINEN myös tässä blogimaailmassa <3
jokaisesta blogini lukijasta ikään katsomatta.Lämpimästi tervetuloa ihanat <3. On mukavaa tutustua uusiin ihmisiin..eletään tätä meille annettua elämää kukin tavallaan, aina sieltä jotain yhteistä löytyy vaikkapa sama huulipunan väri ..:)

16 kommenttia:

  1. Olet niin oikeassa. Tutustutaan siis toisiimme, nyt kun ollaan toistemme lukijoitakin.

    VastaaPoista
  2. No mukavahan täältä keinustuolista on katsella tätä nykysäpinää? :)
    Henkisesti tässä vain kasvetaan ja kehitytään, kuin hyvä punaviini kuitenkin.Ihania ollaan tytöstä mummuikään asti, sinäkin kuvassa freesi kuin kevään kukkanen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos <3 kävin sun ihanassa blogissa..et taida kovin paljon ehtii keinustuolis keinutella :) Mukavaa tiistaita..pysytään ihanina <3 välil vähän fysiikka jp kremppaa mutta mieli on sitäkin seesteisempi ja onnellinen! Elämä kaunista on...

      Poista
  3. Kiitos samoin sinulle kivaa viikkoa :) keinustuoli voi kiikkua itsestään..me vaan mennään nenä myötätuulessa ja hymy huulessa..:)

    VastaaPoista
  4. Tervetuloa tänne blogimaailmaan!
    Tulin vastavierailulle ja jään seuraamaan mukavan tuntuista blogiasi.

    Ikä on vain numeroita :D Täällä meitä on monenikäistä vuosikertaa, itse olen jo ylittänyt 70 rajapyykin, mutta sinnikkäästi vielä mukana:)

    VastaaPoista
  5. Mukavaa saada uusia bloggaajia näille linjoille!
    Lempeää kevättä sinulle!

    VastaaPoista
  6. Mukavaa saada uusia blogiystäviä:) Tulin vastavierailulle ja liityin lukijaksesi. Iloista kevään jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Hih ei me vielä keinutuolissa olla ja oman kohta 96-vuotiaan mummini mielestä ollaan ihan lapsosia. Hui kauhistus en tosiaan uskalla edes ajatella, miten kauan yo-kirjoituksista jo on.

    Ihanaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jesss!! Ihana mummi sulla..lapsosia ollaan..:) Ihanaa viikkoa sullekin <3

      Poista
    2. Hei, Kristiina! Hienosti sanottu! Olet juuri sellainen ilopilleri, jonka tekstistä saa sopivasti virtaa! Liityin lukijaksesi, niin treffataan säännöllisesti!
      Ihanaa loppuviikkoa!

      Poista
    3. Oi kiitos :) Mukavaa loppuviikkoa sinullekin <3

      Poista
  8. Ikä on vain numeroita, niin olen kuullut sanottavan ja uskon siihen. Olen yli 70 ja toivon vaan, että terveyttä piisaisi.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.