sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Mietteitä iästä.....

Mä sain tässä jokin aika sitten entiseltä lukiokaveriltani :)viestin fb kautta,että meijän ikäiset on enemmän tai vähemmän jo henkisesti keinustuolitavaraa :) mä olin hetken hämmentynyt,mutta sitten purskahdin nauruun:)Onhan siitä tosin liki 37 vuotta kun päästiin ylioppilaaksi,mutta mulla on ystäviä ikään katsomatta!!  Olen tosi ONNELLINEN myös tässä blogimaailmassa <3
jokaisesta blogini lukijasta ikään katsomatta.Lämpimästi tervetuloa ihanat <3. On mukavaa tutustua uusiin ihmisiin..eletään tätä meille annettua elämää kukin tavallaan, aina sieltä jotain yhteistä löytyy vaikkapa sama huulipunan väri ..:)

17 kommenttia:

 1. Olet niin oikeassa. Tutustutaan siis toisiimme, nyt kun ollaan toistemme lukijoitakin.

  VastaaPoista
 2. Onpa viisaasti mietteet puettu sanoiksi, kommppaan, vaikka oonkin jo kuuskymppiset ohittanu, niin en vielä keinustuoliin oo jämähtänyt ☺☺
  Mukavaa viikkoa Sinulle ♫

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle kivaa viikkoa :) keinustuoli voi kiikkua itsestään..me vaan mennään nenä myötätuulessa ja hymy huulessa..:)

   Poista
 3. No mukavahan täältä keinustuolista on katsella tätä nykysäpinää? :)
  Henkisesti tässä vain kasvetaan ja kehitytään, kuin hyvä punaviini kuitenkin.Ihania ollaan tytöstä mummuikään asti, sinäkin kuvassa freesi kuin kevään kukkanen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 kävin sun ihanassa blogissa..et taida kovin paljon ehtii keinustuolis keinutella :) Mukavaa tiistaita..pysytään ihanina <3 välil vähän fysiikka jp kremppaa mutta mieli on sitäkin seesteisempi ja onnellinen! Elämä kaunista on...

   Poista
 4. Tervetuloa tänne blogimaailmaan!
  Tulin vastavierailulle ja jään seuraamaan mukavan tuntuista blogiasi.

  Ikä on vain numeroita :D Täällä meitä on monenikäistä vuosikertaa, itse olen jo ylittänyt 70 rajapyykin, mutta sinnikkäästi vielä mukana:)

  VastaaPoista
 5. Mukavaa saada uusia bloggaajia näille linjoille!
  Lempeää kevättä sinulle!

  VastaaPoista
 6. Mukavaa saada uusia blogiystäviä:) Tulin vastavierailulle ja liityin lukijaksesi. Iloista kevään jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Hih ei me vielä keinutuolissa olla ja oman kohta 96-vuotiaan mummini mielestä ollaan ihan lapsosia. Hui kauhistus en tosiaan uskalla edes ajatella, miten kauan yo-kirjoituksista jo on.

  Ihanaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jesss!! Ihana mummi sulla..lapsosia ollaan..:) Ihanaa viikkoa sullekin <3

   Poista
  2. Hei, Kristiina! Hienosti sanottu! Olet juuri sellainen ilopilleri, jonka tekstistä saa sopivasti virtaa! Liityin lukijaksesi, niin treffataan säännöllisesti!
   Ihanaa loppuviikkoa!

   Poista
  3. Oi kiitos :) Mukavaa loppuviikkoa sinullekin <3

   Poista
 8. Ikä on vain numeroita, niin olen kuullut sanottavan ja uskon siihen. Olen yli 70 ja toivon vaan, että terveyttä piisaisi.

  VastaaPoista

Ilahdun suuresti viesteistä!