sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Celeste Barber : Tämä on haaste

Kirja-arvostelu yhteistyössä Kustannusosakeyhtiö Aula & Co
Kirja saatu

Oli hauskaa saada instagramin hauskimmaksi naiseksi kutsutun australialaisen Celeste Barberin nyt keväällä Suomessa ilmestynyt kirja
"Tämä on haaste" luettavaksi. Kirjan on suomentanut Terhi Kuusisto. Celeste Barber on tullut tunnetuksi hauskoista instagram kuvistaan, joissa hän parodoi julkkiksia, ihan suuria maailmanluokan tähtiäkin. Hänestä on tullutkin maailmanlaajuisesti tunnettu sosiaalisen median vaikuttaja. Barberilla on instagramissa yli 7 miljoonaa seuraajaa ja myös minä seuraan häntä :) Barber on koomikko, näyttelijä ja käsikirjoittaja.


Tämä on haaste on kutkuttavan hauska kirja Celeste Barberin omasta elämästä ja erityisesti siitä, miten jokainen voi olla oman elämänsä tähti. Hän kertoo mm. kuinka Nutella tekee naisen ja muita tärkeitä huomioita elämästä. Kirjassa Celeste avaa kyllä myös elämänsä vaikeuksia masennuslääkkeineen ja Adhd ( tai Add, hän ei itse sitä enää muistanut kumman diagnoosin oli aikoinaan saanut) diagnoosineen. Avioliitostaan hän kertoo myös kirjassaan hyvin avoimesti.

Tässäpä pieni ote :)

"Api ( hänen miehensä)  palasi Skate Citysta noin kymmenen minuuttia ennen lähtöaikaa, ja jotenkin hän onnistui käymään paskalla ja suihkussa ja ajamaan parran seitsemässä minuutissa, ja tuli ulos Taye Diggsin ja The Rockin jälkeläisen näköisenä ja tuoksuisena"Luin tätä kirjaa usein uupuneena työpäivän jälkeen. Kirja piristi ja huomasin nauravani ääneen. Suosittelen tätä kirjaa lämpimästi vaikkapa kesälukemiseksi aurinkotuoliin tai riippukeinuun.

Kirjan voit tilata täältä
Kirja on pehmeäkantinen ja hinta näyttää tällä hetkellä olevan 21,90€

Tässä kirjan lopusta pari otetta joiden Celeste Barber uskoo olevan sellaisia, että kukaan ei vielä niitä tiedä hänestä.

" Kävin kolme vuotta päätoimisesti laulutunneilla ja laulan yhä nuotin vierestä"

"Frendit on koko maailman paras ohjelma, ja jos et ole samaa mieltä kanssani, olet koko maailman tyhmistä tyhmin tyhmeliini"Kiitos yhteistyöstä Kustannusosakeyhtiö Aula & Co

               Mukavaa viikkoa❤
                           

8 kommenttia:

 1. Tuo kirja voisi sopia minun luettavakseni myös.
  Frendit on maailman paras ohjelma ikinä!
  Ihanaa sunnuntaita Kristiina <3

  VastaaPoista
 2. Kylläpä kuulostaa hauskalta. Välillä tarvitsee juuri tällaista rentoa, mutta ajatuksia herättävää luettavaa, joten hyvä vinkki tällaisiin hetkiin!

  Luin myös nyt edellisen kirjoituksesi ja tunsin piston sydämessäni, kun totesit, että moni blogi on hiljentynyt tai jopa loppunut. Itseänikin on vähän vaivannut haluttomuus päivittää blogia, mutta olen pitänyt sitä niin kauan, etten osaa ajatellakaan sen lopettamista. Välillä harmittaa, kun on paine siitä, että aikaa on kulunut liiaksi... enkä osaa edes sanoa syytä kirjoitustahdin harvenemiseen. No, väkisinkään ei pidä postauksia suoltaa maailmalle eli näillä mennään ;).

  VastaaPoista
 3. Varmasti antoisaa luettavaa! Celesten kuvia on tullut nähtyä ja niitä katsoessa on kyllä saanut nauraa:) Mukavaa alkavaa viikkoa♥

  VastaaPoista
 4. Tämä on varmasti hauska kirja. Voisin laittaa sen kesälukemistolistalleni :)

  VastaaPoista

Ilahdun suuresti viesteistä!