sunnuntai 23. helmikuuta 2020

Energiatason nousukiito by Goodiebox

Yhteistyössä Goodiebox
Tuote saatu

Kun kuulin uutisen alkuvuodesta,että tanskalainen Goodiebox ja suomalainen Bette Box ovat yhdistyneet ajattelin, että nyt odotan todella mielenkiinnolla mitä ensimmäinen Goodiebox yhdistymisen jälkeen sisältää. Molempia boxeja olenkin jo aikaisemmin esitellyt täällä blogissani.


Goodiebox on siis kerran kuukaudessa ilmestyvä hemmotteluboxi, joka sisältää 5-7 kauneudenhoitotuotetta. Boxi on arvoltaan vähintään 75 € mutta tilaajalle se maksaa vain 24,95 € sisältäen postikulut. Tuotteet vaihtelevat kuukausittain, joten boxi on aina yllätyksellinen.
Boxia pääset tilaamaan
täältä ja koodilla "LAHJA" saat 25 € arvoisen tervetuliaislahjan❤

Millainen sitten tämä helmikuun Goodieboxi on?

Tämä boxi on täynnä virkistystä - energiatason nousukiitoa. Boxin mukana on esite "Energize" jossa muistutetaan huolehtimaan omasta itsestä, terveydestä ja etenkin omasta ajasta, jolloin voi ladata akkuja ja rentoutua. Itse olen tässä asiassa hyvällä mallilla, itse asiassa olen jo vuosia noudattanut yourselfishnessiä ja elämä on ollut kauniimpaa kuin koskaan :)

Goodieboxin pakkaus on todella ihana. Kaunis vetolaatikko, jossa tuotteet ovat  silkkipaperin ympäröimänä. Laatikot voi kätevästi pinota päällekkäin ja käyttää vaikkapa lokerikkona kosmetiikalle.

Mitä tuotteita helmikuun Goodieboxista sitten löytyi? Ensimmäiseksi huomasin, että  kaikki tuotteet ovat "Full size" täysikokoisia. Hieno juttu!


*Mudmasky
 Aftermask Vitamin Serum Ovh. 59€
Tämä seerumi on täynnä merilevästä ja - kasveista peräisin olevia luonnon vitamiineja, jotka yhdessä ylläpitävät ihon heleyttä ja uudistavat sitä. En olekaan aikaisemmin käyttänyt seerumia joka on tarkoitettu kasvonaamion jälkeen, joten mielelläni sitä nyt testaan.



* J.Mäki Professional
   Hair Conditioner Ovh. 13,90€
Olen blogissani testannut J.Mäki Professional hiustenhoitotuotteita ja hyviksi tuotteiksi todennut. Olinkin niin onnellinen, kun tämä hiustenhoitoaine oli mukana tässä boxissa.



* Essential by Goodiebox
   Face Mist Ovh. 9,95€
Goodieboxin oman brändin kasvosuihke, joka sisältää puuvillasiemen ja puuvillakukkauutetta. Tykkään kovasti suihkia kasvosuihkeella kasvoja etenkin kesäisin. Tämä suihke tulee varmasti käytettyä nopeasti.



* Love Beauty and Planet
   Blooming Radiance Sheet Mask Ovh.3,50€
Kasvonaamio, joka heleyttää, kosteuttaa ja hemmottelee ihoa. Rakastan kasvonaamioita,joten tykkäsin kovasti, että tämä oli mukana tässä boxissa.



* Bio2You
   Nutritive Face Mask For Sensitive Skin           with Dragons Tree Resin Ovh. 25,56€
Voidenaamio, joka jätetään yöksi. Naamio kosteuttaa, ravitsee ja rauhoittaa punoitusta. Käytetään 1-2 kertaa viikossa tai tehohoitona kolme yötä peräkkäin.
Kiva testata tätäkin!



Mielestäni itseään ei voi hemmotella liikaa. Arjen aherruksen välissä kun availee tällaisia yllätysbokseja niin ne tuo sellaista pientä glamouria elämään.



Tässä vielä linkki, josta pääset tilaamaan   GOODIEBOXIN ja koodilla "LAHJA" saat 25 € arvoisen tervetuliaislahjan.

Millaisia tunteita Goodiebox sinussa herätti? Voisitko ajatella tilata?

Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle❤
















10 kommenttia:

  1. Hieno boxi vaikuttaa olevan. Tilasin aikoinani sitä boxia joka oli kai tuon Bette Boxin edeltäjä. Nyt olen jo sen nimenkin unohtanut. Oli kiva saada kuukausittain ylläripaketti, mutta sitten siinä oli aina mukana sellaisia tuotteita joita ei tullut käytettyä ja lopetin tilaamisen.
    Minulle riittää muutama perustuote joita olen tottunut käyttämään. Kaikki uutuudet tahtovat jäädä käyttämättä, joten en ole enää aikeissa tämän tapaisia tilata.
    Ihanaa helmikuun viimeistä viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Voi miten kivoja tuotteita! Tuollaisen boxin avaaminen on mukavaa puuhaa! Leppoisaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa😘👋

    VastaaPoista
  3. Kivoja tuotteita varmasti.
    Itse en kuitenkaan koe boxeja tarpeelliseksi, vaikka kosmetiikkaa rakastankin. Omat luottotuotteet pitävät minut tyytyväisenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anne..ne on sellaista hemmottelua nuo boxit. Itse olen löytänyt parikin tuotetta jota olen sitten ostanut❤

      Poista
  4. Kuulostaa hyvältä setiltä :) Tuollaisista boxeista voi parhaimmillaan tehdä hyviä löytöjä, jotka jäävät vakiokäyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle on just käynyt niin..on löytynyt tuotteita,joita käytän sitten jatkossakin. Lisäksi boxi tuo pientä iloa arkeen🌹

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.