torstai 27. helmikuuta 2020

Colose parasta ihollesi Sveitsistä

Yhteistyössä Colose
Tuotteet saatu

Vuosi on alkanut kyllä ihanien kosmetiikkatestausten merkeissä❤Sitä kun raahautuu töistä kotiin kaikkensa antaneena niin hyvällä kosmetiikalla on niin piristävä vaikutus! Ei sitä osaa oikein  sanoin edes kuvata, välillä ei tarvitse kuin joku ihanalta tuoksuva voide, jota laittaa naamaan niin olo jo piristyy :)

Tällä kertaa testailin Colosen tuotteita.
Colose oli minulle nimenä kyllä tuttu ja muistan, että olisin saanut Colosen esittelyynkin joskus kutsun, mutta en silloin ehtinyt osallistua. Olin suuresti ilahtunut, kun sain testiin Colosen 24 h kantasoluvoidetta ja kantasoluseerumia.
* 24 h kantasoluvoide
Plant stem cell 24h repair cream
Sopii kaikille ihotyypeille ensimmäiseksi anti-age voiteeksi, 30 vuodesta eteenpäin. Mitä sitten on tuo kantasolu? Se on alppikukan kantasolujen ja aktiivisten aineosien yhdistelmä. Tällä tavalla saadaan voiteeseen tehokas rauhoittava ja uudistava vaikutus. Voide syväkosteuttaa, korjaa ihon vaurioita ja lisää solujen aktiviteettia. Ihon luvataan tulevan sileäksi ja kiinteäksi.
Voidetta käytetään aamuin ja illoin puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteen alueelle. Voide hierotaan kevyesti ihoon.


* Kantasoluseerumi
Plant stem cell reneval serum
Sopii myös kaikille ihotyypeille 30 vuodesta eteenpäin ja on siis anti-age vaikutteinen. Seerumi on uudistava tehotuote, jossa on runsaasti alppikukan ja arganpuun kantasoluja. Ne lisäävät ihosolujen uusiutumista, lusäävät kollageenin ja elastiinin muodostumista. Seerumi lupaa kiinteyttää, antaa raikkautta iholle ja mikä tietysti parasta nuorekkuutta. Seerumi silottaa ryppyjä ja pieniä juonteita. Seerumia käytetään aamuin ja illoin puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteen alueelle. Seerumi hierotaan kevyesti ihoon.


Nämä kasvien kantasolu tuotteet olivat myönteinen kokemus. Mietin ihan, että voisin näitä tuotteita vaikka myydä. Omalle iholleni ne sopivat hurjan hyvin. Uskon, että pitempiaikaisessa käytössä tulokset voivat olla hyvinkin huikeita. 

Colose on sveitsiläinen kosmetiikkasarja. Tuotteet on dermatologisesti testattuja ilman eläinkokeita yhteistyössä ihotautisairaalan kanssa. Pakkausmateriaalit on kierrätettäviä ja ekologisuus on myös tärkeä filosofia sekä tuotteissa että kuljetuksissa.

❤Kiitos Colose! Saitte ihailijan💋

Tuotteita voit tilata täältä

22 kommenttia:

  1. Colosen kasvovesi on todella hyvää, suosittelen testaamaan :)
    Ihanaa iltaa sinulle Kristiina <3

    VastaaPoista
  2. Hyvältä vaikuttavat nuo kosmetiikkatuotteet! Nimi on tuttu, mutta en ole kokeillut. Siis vielä :) Hyvin sopisit noiden tuotteiden esittelijäksi ja myyjäksi - postauksen alku oli niin hienosti kirjoitettu, että itselle tuli tarve hankkia työpäivän uuvuttaneelle piristävää kosmetiikkaa <3 Yrityksen ideologia on hieno ja ajan mukainen!
    Rentouttavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Tarja😍❤😍❤⚘⚘🌹Ihanaa viikonloppua sinulle💛

      Poista
  3. Tuttu sarja menneiltä vuosilta. Itsekin sitä myin aikoinaan...
    Ihanaa viikonloppua ja alkavaa maaliskuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin Anne⚘🌹💛 Sullahan on myyntikokemusta😍🤸‍♂️ Ihanaa viikonloppua sinulle🌹⚘❤

      Poista
  4. Joskus käytin tuotteita, mutta nyt on ollut eri suosikki jo vuosikaudet. Mutta mielenkiintoinen voide on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina löytyy onnellisuus kosmetiikka tuote jostakin jä yllättävän hyvin sopii ihonhoitorutiiniin eri merkit yhteen😍 Ihanaa viikonloppua sinulle⚘🌹⚘🌹⚘🌹

      Poista
  5. Minä olen joskus käyttänyt Colose ja tykkäsin siitä. Mielenkiinnolla luin tästä kantasoluvoiteesta ja - seerumista. Ihonhoitomaailma kehittyy koko ajan, niinkuin muukin maailma. Olen kokeillut viime aikoina myös luomusertifioituja tuotteita, mutta mielestäni molempi parempi. Mielenkiintoisen tuotteen esittelit.
    Aurinkoista maaliskuuta!

    VastaaPoista
  6. Mielenkiintoisia tuotteita. Ja pakkauksetkin ovat hyvin kauniita. Merkki ei ole ennestään tuttu, täytyy katsoa löytyisikö täältä meiltä.

    Jymähdän aikalailla aina samoihin vanhoihin tuotteisiin ja joskus olisi kiva kokeilla jotain uuttakin. Ihokin voisi tykätä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johanna kannattaa rohkeasti kokeilla⚘🌹❤Mukavaa maaliskuuta sinulle❤

      Poista
  7. Kantasolu kuulostaa erikoiselle tuotteessa käytettynä. Seerumit ovat itselle tärkeitä, kun alkaa olemaan anti age -tuotteiden käyttäjä. Merkki on tuttu jo vuosien takaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monelle on tuttu nimenä niin kuin itsellenikin oli ja seerumit on kyllä ihan huippujuttu! Ja kangasnaamiot😍Mukavaa maaliskuun alkua Aikku❤

      Poista
  8. Joskus sain kutsun tämän sarjan tilaisuuteen, mutta en päässyt paikalle eli ei ole tuttu sarja, mutta oikein mielenkiintoiselta kuulostaa.

    Ihanaa sunnuntaita Kristiina. <3

    VastaaPoista
  9. Tämäpä uusi tuttavuus. Kävin verkossa katsomassa ja ilahduin kun miehillekin löytyy sarjalta omat tuotteensa :)

    VastaaPoista
  10. Kiva on päästä testailemaan eri tuotteita. Vuodenaikojen vaihtelukin laittaa kaipaamaan tuotteiden vaihtamista. Mulle uusi tuttavuus.

    VastaaPoista
  11. Hei Kristiina!Olen ollut Colocen tuotteiden käyttäjä jo yli 30 vuotta, ja erittäin tyytyväinen! Olen välillä kokeillut muidenkin firmojen tuotteita, ja aina palannut Colocen tuotteisiin. Ikäni on 72 vuotta, silti minua luullaan jatkuvasti noin 50 vuotiaaksi. Ihoni on sileä ja rypytön Coloce ihonhoito tuotteiden ansiosta! Meikit eivät ole minua kiehtoneet. Mutta todellakin ihon hoitotuotteet huippua!Suosittelen lämpimästi näitä turvallisia,ja hinnaltaankin laadukkaita tuotteita rohkeasti kokeilemaan, ja ihastumaan!👍👍🌹

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla👍Hyvä!Toivottelen samalla sinulle hyvää kevättä☀️

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.