maanantai 6. tammikuuta 2020

Näin on

Pari kuukautta on kauttani pystynyt tilaamaan Oriflamen tuotteita. Itse olen suuresti yllättynyt, miten paljon kaikkea kyseiseltä yritykseltä löytyy. Olen testannut aika montaa Oriflamen tuotetta ja en kyllä ole pettynyt vielä yhteenkään. Tarjoushinnoilla saa todella laatukosmetiikkaa. Erityisesti huulipunat ovat olleet huippuhyviä ja shampoot.
Miehille löytyy uskomattoman miellyttävän tuoksuisia Eau De Toiletteja ja muutakin hyvää miestenkosmetiikkaa.




Oriflame yrityksenä on varmasti jokaiselle nimeltä tuttu jollakin tapaa. Yritys on jo 52 vuotias. Oriflamen tarina alkoi v. 1967 kahden veljeksen Jonas ja Robert af Jochnickin kahden huoneen liikehuoneistossa Tukholmassa. Tänä päivänä Oriflame toimii yli 60 maassa, joissa yli 3 miljoonaa kauneuskonsulttia myy kauneus- ja hyvinvointituotteita.
Oriflamelle on eläinkokeettomuus ollut itsestäänselvä asia alusta pitäen ja ihonhoitotuotteissa käytettiin jo alussa ruotsalaisesta luonnosta saatavia kasvisuutteita. 1970 - luvulla Oriflame keksi uuden siis hyvin innovatiivisen tavan myydä - henkilökohtaiset tapaamiset ja esitteet. Nykyisin on sitten mukana verkkokaupat.

Verkkokaupan käyttö on helppoa, valitset vain tuotteet ostoskoriin ja kirjaudut kanta-asiakkaaksi ja siirryt maksamaan, myös lasku on mahdollinen. Valitset sitten vain haluamasi tuotteiden toimituspaikan. Tuotteet toimitetaan sinulle sinne alle viikossa. Kanta-asiakkaana toimituskulut ovat 0 euroa, jos tilaus on vähintään 50 euroa.

Oriflamella on 100 % tyytyväisyystakuu ja ilmainen palautus.

Kanta-asiakkaana keräät vielä kaikista ostoksistasi bonuspisteitä, joilla voit lunastaa ilmaisia tuotteita. Uutena kanta-asiakkaana saat vielä tuon alla olevan meikkilaukun.






Verkkokauppaani ostoksille pääset tästä

Jos sinulla on kysyttävää tuotteista niin neuvon mielelläni💕


Mukavaa viikkoa sinulle❤


15 kommenttia:

  1. Oriflamella oli ihan huippu ripsari ja edullinen Very Me sarjassa.Harmi,kun sitä ei ole enää saatavana.

    Mukavaa uutta viikkoa sinulle Kristiina!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin Sari❤Itse asiassa minäkin taidan tietää tuon ripsarin...ei tosiaankaan taida enää olla

      Poista
  2. Oroflamen shampoot ja hoitoaineet ovat suosikkejani. Ja ihanat palasaippuat <3 Yrityksen historiasta en tiennyt mitään, joten kiva oli lukea postauksestasi myös siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palasaippuoita olen itsekin tilannut Oriflamelta..ihania tuoksuja.Tuo sellaista pientä luksusta hemmottelua💕💕

      Poista
  3. Oriflamella on kyllä monia kivoja meikkejä ja tuotteita. Sydämellistä tiistaita Kristiina. <3

    VastaaPoista
  4. About 25 vuotta sitten myin itsekin kyseistä kosmetiikkaa. Nyttemmin käytän muita sarjoja, mutta uskon, että tuotteet on hyviä ja menevät kaupaksi.
    Hyviä myyntejä sinulle!

    VastaaPoista
  5. Tutuista löytyy muutama Oriflamen myyjä ja olen useasti ostanut noita miesten tuotteita. Ovat todellä hyviä ja hintalaatusuhde kohdillaan. Suosittelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erityisesti miestentuoksut Eau de toiletet on kyllä mahtavia. Edulliseen hintaan vielä!

      Poista
  6. Olen tilannut äitini kanssa Oriflamen tuotteita jo monta vuotta. Aina silloin tällöin teemme kimppatilauksen. Yksi ehdottomasti, ellei jopa parhain ripsari mitä olen koskaan käyttänyt on juurikin Oriflamen oma. Oliko se nimi nyt The One (?). Parempaa saa hakea. :) On pitänyt monta kertaa sitä blogissakin kehua ja voi olla, että olen joskus maininnut jossain postauksessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. The One Wonder Lash on Oriflamen rakastettu ripsari! Sitä on myyty yli 40 miljoonaa kappaletta😍

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.