keskiviikko 1. tammikuuta 2020

From Me To Me GOODIEBOX vuoden alkuun

Yhteistyössä Goodiebox
Tuote saatu

Tanskalainen Goodiebox on hiljattain saapunut myös Suomeen. Boxia on avattu nyt 2 kertaa Suomessa ja ilahduin suuresti kun sain mahdollisuuden tutustua kolmanteen boxiin eli joulukuun Goodieboxiin.

Mikä sitten on Goodiebox?
Goodiebox on kerran kuussa ilmestyvä hemmotteluboxi, joka sisältää 5 -7 kauneudenhoitotuotetta. Jokaisen boxin arvo on aina vähintään 75 € mutta boxi maksaa tilaajalleen 24,95€ sisältäen myös postimaksun.
Boxin sisältö oli minulle oikein iloinen yllätys. Ensinnäkin paketti on hieno, sellainen vetolaatikkomainen. Laatikkoa voi hyödyntää mainiosti jatkossa säilytyslaatikkona. Tuotteet löytyi boxista kauniisti silkkipaperin ympäröimänä. Mukana oli myös esite tuotteista.  Goodiebox on muuten äänestetty Euroopan parhaimmaksi kauneusboxiksi.

Mitä sitten joulukuun boxi sisälsi:

Furr 3D Faux Mink Lashes
Käsintehdyt, vegaaniset ja lateksittomat tekoripset.
Ripsiä voi käyttää jopa 10 kertaa. Itse rakastan ripsienpidennyksiä mutta tällaisten tekoripsien kiinnittäminen on itselleni haastavaa. Esitteessä tosin lukee: "Älä huoli, niiden asettaminen on superhelppoa". Nähtäväksi jää, kun pidän ripsienpidennyksistä taukoa, miten saan nämä tekoripset laitettua. Ovh. 17 €.


Sitten boxista löytyi ylellisen näköinen puuterisivellin Nire Beauty Plush Powder Brush Ovh.16 €. Ihana sivellin, tykkään kovasti.


Boxin tuote, josta tykkäsin ehkäpä eniten on Phase Zero Make Up Metal Foil Eyeshadow luomiväri. Tätä luomiväriä on paras levittää luomille kosteilla sormenpäillä, kannattaa siis unohtaa siveltimet. Luomiväri saa aikaan ns. Wet- look effektin ja kimaltaa niin kauniisti. Ovh. 10.05 €.Boxissa oli myös Benefit Cosmetics BADgal BANG Mascara, tämä tuote oli ainoa matkakoon tuote. Merkki on minulle aivan uusi tuttavuus. Ovh. 27,50 €


Boxista löytyi myös Jorgobe Refreshing Scrub Mask. Merkkinä minulle tämäkin aivan uusi tuttavuus. Kyseessä on erityislaatuinen 2-in-1 puhdistustuote, joka toimii kasvojenkuorintana - että naamiona. Tuoksu on kyllä ihanan ylellinen. Ovh. 26,90 €
Mitäs tykkäsit Goodieboxista?

Itse kyllä tykkäsin ja mukavaa oli tutustua kosmetiikkamerkkeihin, joiden olemmassaolosta en edes tiennyt.

Goodieboxia voi tilata täältä

6 kommenttia:

 1. Kivalta näytti ja varmasti hyviä tuotteita kaikki! Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta 2020💖

  VastaaPoista
 2. Hyvää alkanutta vuotta 2020.❤️

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja taas, sain testiin pari boxia ja mielestäni Goodiebox on ihan paras boxi tällä hetkellä.

  Sydämellistä uutta vuotta Kristiina. <3

  VastaaPoista

Ilahdun suuresti viesteistä!