sunnuntai 10. marraskuuta 2019

Kosmetiikkarakkautta

Yhteistyössä Body Shop ja Whynotpr
Tuotteet saatu

Olipas kiva juttu saada testiin tämä Bodyshopin Drops of Glow Lustre Finish Creator kuultovoide. Voidetta voi käyttää ihan sellaisenaan tai sekoitettuna kasvo-tai meikkivoiteeseen ja levittää luomivärin päälle tai huulipunan päälle. Tuote on 100 % vegaani ja siinä on kätevä pipettiannostelija. Voide antaa iholle mukavaa heleyttä, itselläni voide toimi hienosti juhlameikissä erityisesti huulipunan päällä.



Uusi kiva tuttavuus on myös Body Shopin sävyttävät tipat Honey Bronze Drops Of Sun Holiday Glow Creator. Tätä kun sekoittaa päivä - tai meikkivoiteeseen niin voisi melkein luulla, että viikon aurinkoloma on takana. Hillitymmän päivetyksen saa laittamalla pikkuisen tipan kasvovoiteen sekaan. Kasvot saa sellaista kesäistä hehkua. Luulenpa, että kevättä kohti mentäessä tämä on erittäin suosittu tuote itselleni.


Shimmer Wave luomiväripaletin sävyt olivat juuri sellaisia mitä käytän! Olin suorastaan onnellinen nähtyäni laadukkaat siveltimet ja luomiväripaletin. Tämä tuote sopii kaikille ihotyypeille ja on lisäksi ihotautiääkärien testaama. Kiva tuote myös siksi, että värejä voi käyttää niin silmäluomille kuin iholle. Itse meikkasin pieniä varjostuksia kasvoille ja jos nyt itse voin sanoa niin aika hyvältä näytti :)


Ja oi oi tätä Body Shopin seerumia Vitamin E overnight Serum in Oil. Body Shop kertookin seerumin esittelyssä, että tätä kun illalla laittaa niin saa oikeat kauneusunet. Seerumi on ihanan kosteuttava ja ihoa elvyttävä. Suosittelen tätä lämpimästi ikääntyvälle iholle. Hyvästi siis talven kuiva iho!


Sain myös testattavaksi Body Shopin päärynäntuoksuista Juicy Pear suihkugeeliä. Tämä olikin minulle uusi tuote vaikka luulen, että olen aika useita suihkugeelejä Body Shopilta käyttänyt. Eskariopena olen saanut niitä esikoululaisilta lahjoiksi ja ihania sydäntä sykähdyttäviä lahjoja ne ovat olleetkin. Luinkin, että tämä vegaaninen suihkugeeli on kausituote ja näin ollen myynnissä rajoitetun ajan. Body Shopin suihkugeelit vaahtoutuvat ihanasti ja ah! sitä raikasta tuoksua. Lisäksi testasin Juicy Pear saippuaa, ihana tuote oli sekin, erityisesti tuoksu mikä saippuasta iholle jäi oli todella kiva.




Ja sokerina pohjalla on tämä ihana joululahjapaketti🥰


Tämän pidän vielä yllätyksenä! Avaan ja esittelen teille myöhemmin❤

Body Shopin verkkokauppaan pääset tästä

Täytyy vain huokaista, niin paljon kaikkea ihanaa kosmetiikkaa on maailmassa❤

Samalla tässä toivotan hyvää ja onnellista isänpäivää❤



14 kommenttia:

  1. Aika ihanan kuuloisia tuotteita <3 Body Shopin suihkugeelejä ja voiteita käytän satunnaisesti, mutta värikosmetiikkaa en muista edes kokeilleeni koskaan. Mikä lie siinä on, että miellän sen ihantäysin voidekaupaksi :) Tuo päärynä vaikuttaa ihanan hedelmäiseltä, niin kuin heidän tuotteensa aina.
    Mukavaa alkavaa viikkoa ja valonpilkahduksia pimeytyyn :)

    VastaaPoista
  2. Body Shopilla on niin paljon ihania tuotteita.
    Kivaa iltaa sinulle Kristiina!

    VastaaPoista
  3. Ihania tuotteita. Kyllä tosiaan paljon on tarjontaa kosmetiikan saralla.
    Leppoisaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  4. Kuultovoide ja sävyttävät tipat kuulostavat ihanilta, juuri sellaisia tykkään käyttääkin ja niillä saa ihanaa hohtoa kasvoille :)

    VastaaPoista
  5. Nuo Podi shopin tuotteet ovat osaksi tuttuja. Nyt en ole aikoihin niitä käyttänyt. Johtuisko siitä, kun mieheni työmatkoillaan toi mulle ja nyt hän ei niitä matkoja enään tee, kun eläke aika on koittanut muutamia vuosia sitten.
    Mutta mä tykkäsin niistä, hajuvedet olivat mukavia ja tuoksuivat sopivasti ja hyvälle.

    VastaaPoista
  6. Body Shopilla on paljon uutta! Tuoksuista tykkään minäkin.
    Mukavaa viikkoa Tuija❤

    VastaaPoista
  7. Vanha mummokin :)innostui:),käynpäs kurkkaamasa verkkokaupassa:))
    Mukavaa viikkoa.Sinulle!

    VastaaPoista
  8. Ihania uusia tuotteita!
    Minä ostin lentokentältä Lumenen marjaisia tehoseerumeita kun pistäydyin nopealla kaamoslomalla Suomessa viimeviikolla.

    Marraskuun tunnelmapaloja sinne!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.