perjantai 20. syyskuuta 2019

Ostaisitko itse itsesi?


Arvostelukappale
Minerva kustannus
Angela Ahola
Taito tehdä hyvä vaikutus

Olen kirjoittanut täällä blogissani jo aikaisemminkin siitä, mitä ihmiset ajattelevat tavatessaan toisensa ensimmäisen kerran. Pitääkö ensivaikutelma paikkansa vai muuttuuko se kun ihmiseen tutustuu paremmin?  Angela Ahola on kirjoittanut aiheesta kirjan  nimeltään: Taito tehdä hyvä vaikutus. Ahola on psykologian tohtori, kirjailija ja kouluttaja. Kirja sisältää paljon neuro- ja psykologista tutkimustietoa mm. siitä miten saada itseluottamusta ennen tärkeää tapaamista ja millaisen vaikutuksen, äänesi, elekielesi ja pukeutumistyylisi tekevät.
Angela Ahola kirjoittaa " Riippumatta siitä kuka olet tai mitä teet työksesi, taito tehdä hyvä vaikutus on tärkeimpiä niistä valmiuksista, joita sinun kannattaa hankkia itsellesi". Luin kirjan mielenkiinnolla, mutta hitaasti. Välillä ihan piti jäädä ajattelemaan asioita ennen kuin jatkoin kirjan lukemista eteenpäin. Luulen, että luen tämän kirjan vielä uudestaan niin se avautuu minulle vielä paremmin. Kirjasta suosittelen seuraavia osioita:

              *Kasvot sen kertovat
           
              * "Se mikä on kaunista on myös
                   hyvää"

              *  Pukeudu menestyjäksi

Ihan viimeisenä kohtana minut pysäytti ja jäin pitkäksi aikaa ajattelemaan kysymystä

                 "Ostaisitko itse itsesi"?

Kiinnostavaa ajattelemisen aihetta antavaa tekstiä sisältävä kirja. Itselleni jäi hieman oppikirjamainen fiilis mutta ehkäpä kirjan tarkoitus olikin juuri se. Suosittelen kyllä lämpimästi lukemaan tämän Angela Aholan teoksen. Kirjan on ruotsin kielestä kääntänyt Timo Korppi.

Kiitos Minerva kustannus kirjasta🌹

     Mukavaa alkavaa viikonloppua sinulle❤




                       






10 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.