lauantai 23. maaliskuuta 2019

Ihan kauniita hetkiä

Ajatelkaas viikko vielä niin ollaan jo huhtikuussa! Täällä on tosin pihalla vielä ihan tajuttomasti lunta. Eilen kävin töiden jälkeen keskustassa ja siellä oli kaikki lumet jo sulaneet. Keskustaan minut sai raahautumaan raskaan työviikon jälkeen kulmien kestopigmentoinnin vahvistaminen. Se kuuluu tehdä muutaman viikon jälkeen. Olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen kun uskaltauduin pigmentointiin. Naama on jotenkin pirtsakamman näköinen :)
Tänään piipahdin Luonnon kaunis- messuilla. Sain kutsun Nordic Health Systems yritykseltä ❤ Kiitos. Nhs.fi on kotimainen luonnonkosmetiikan ja ekotuotteiden maahantuojan verkkokauppa. Viime kesänä testasinkin heidän tuotteitaan blogissani mm. Laveraa ja Cattieria.
Luonnon Kaunis messujen takana on Pro luonnonkosmetiikka ry. Yhdistyksen periaatteiden mukaisesti messuilla on mukana vain aitoa luonnonkosmetiikkaa, sertifioituja ja suomalaisia riippumattomien asiantuntijoiden tarkastamia tuotesarjoja. Messut järjestettiin Helsingin Suvilahdessa Kattilahallissa, joten täältä Jollaksesta oli  lyhyt matkakin. Tunnelma oli messuilla oikein kiva. Näytteilleasettelijat olivat hyvin kiinnostuneita asiakkaistaan ja kuuntelinkin monen tuotemerkin esittelyjä. Messuilla oli myös luentoja mutta tuoleja oli vähän joten seisten jaksoin kuunnella vain pienen hetken.






Töissä olen kolmen iltapäivän pituisessa koulutuksessa, joista kaksi iltapäivää on jo takana. Koulutuksessa käsitellään uranhallintaa, henkilökohtaisten voimavarojen ylläpitämistä, osaamisen kehittämistä ja yleensä työn merkitystä. Siellä sitten olen kirjannut taitojani ja henkilökohtaisia vahvuuksiani. Sitten kun piti piirtää tulevaisuuden aikajana sellaisena kun toivoisin sen toteutuvan, piirsin janan, jossa toivoin muutosta. Mediassakin on paljon keskustelua suomalaisen varhaiskasvatuksen tilasta ja se ei ole mukavaa luettavaa. Pääkaupunkiseudulta puuttuu satoja päteviä varhaiskasvatuksen opettajia joten erittäin paljon on asioita pielessä. Suurin korjattava asia on palkkaus suhteessa työn vaativuuteen. Nämä pienet palkankorotukset, joita nyt on maksettu eivät vaikuta mitään. Suurin osa varhaiskasvatuksen opettajista suunnittelee alan vaihtoa. Lapsethan siinä sitten joutuu kärsimään aikuisten tekemistä hölmöilyistä ja se vasta onkin surullista.


Mutta kevättä ja kesää kohti mennään ja aurinko auttaa jaksamaan!

Toivottelen sinulle siellä oikein mukavaa viikonloppua❤



24 kommenttia:

  1. Viikon päästä siirrellään kelloja kohti kesää! Tuota kestopigmentointia minäkin olen haaveillut, mahtaako olla tyyris kuitenkin? Olen kuullut siitä pelkkää hyvää. Kaunista päivää Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ❤Kyllä kannattaa..muutama satanen menee mutta kulmat kestävät vuosia. Kaunista päivää sinullekin☀️☀️

      Poista
  2. Aurinkoista sunnuntaita!
    Varmasti mielenkiintoisia tuotetuttavuuksia noilla messuilla.
    Kyllä varhaiskasvatuksen tila tällä hetkellä on tosiaan arveluttava.

    VastaaPoista
  3. Kestopigmentointia olen minäkin ajatellut, mutta sitten pelkään, että jos ne ei tulisikaan hyvät ja joutuisin kärsimään pitkään. Mukavaa sunnuntaita :)

    VastaaPoista
  4. Kestopigmentointi kuulostaa hyvälle, koska sitten ei tarvitse itse ehostella kulmiaan. Siinä hommassa minä olen aika huono ja kulmat ovat välillä vinksin vonksin.
    Mukavaa sunnuntaita sinulle :)

    VastaaPoista
  5. Varmasti oli kivat messut!Kestopigmentointi olisi kyllä arkea helpottavaa, tosin mulla on otsahiukset, eikä ne kulmat paljon näy mutta rajauksia olen miettinyt.

    VastaaPoista
  6. Kuulostaa mielenkiintoiselta koulutukselta. Opettajille tosiaan riittäisi hommia enemmän kun opettajia on, ei kukaan halua tällä palkalla tätä työmäärää. Minäkin olen miettinyt, että mikä haluaisin olla isona, jos nyt alkaisin opiskelijaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ❤ Niin totta!! Ehdit vielä hankkia parikin uutta ammattia..oppia ikä kaikki💕👍

      Poista
  7. Tuo kestopigmentointi kiinnostaa...
    Ja mielenkiintoista pohtimista varhaiskasvattajan työstä ja tulevaisuudesta. Aurinkoista uutta viikkoa

    VastaaPoista
  8. Minulla meni aivan ohi nuo messut. Ne ovat olleet varmasti aivan huiput.

    VastaaPoista
  9. Mukavaa kevään odotusta sinulle. Kesää kohti ollaan menossa:)

    VastaaPoista
  10. Messuilla on aina mukava käydä .Pitää Helsingin kevät messuilla
    käydä.

    VastaaPoista
  11. Toivottavasti oli aivan ihanat messut, itse en jaksanut tuonne raahautua. :) Tää on välillä tätä. Ihanaa viikkistä <3

    VastaaPoista
  12. Minäkin olen miettinyt kestopigmentointia kulmakarvoihin ja haluaisin myös rajaukset, mutta pelkään, että se epäonnistuu. Joillakin on epäonnistunut.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.