lauantai 12. tammikuuta 2019

Kauniit hetket

Loman jälkeen on taas tehty viikko töitä. Paljon on muutoksia töissäkin niin hyvässä kuin pahassakin. Perjantaina vietimme työporukalla "Kuusen kaatajaisia" kun pikkujoulu jäi väliin. Vein pippaloihin omat karaokelaitteet ja hauskaa oli! Joku taisi laulaa ihan ensimmäistä kertaa karaokea.


Ihan tuossa loman lopussa piipahdimme yhden yön verran Haikon kartanossa. Menimme sinne lauantaina kolmelta ja lähdimme sunnuntaita puolilta päivin pois. Porealtaan jälkeen olin ruttuinen kuin rusina mutta olo niin virkistynyt. Söimme illallisen Kartanon ravintolassa ja jaksoimme kahteen asti olla klubilla. Ihana oli myös Kartanon aamiainen. Helsingin kaupungin työntekijät saa mukavan alennuksen huoneen hinnasta. Kiitos siitä Haikon kartanolle.












Vuosi on siis alkanut oikein mukavasti. Kahvinkeitin tosin meni rikki heti vuoden ensimmäisenä päivänä. Olen jo kauan haaveillut Smeg keittimestä ja nyt sitten sen ostin. Minulle se on vaaleansininen unelma. Tosin ensimmäistä kertaa kun harjoittelin ajastimen käyttöä, heräsin varttii yli kaksi yöllä ihanaan kahvintuoksuun :) Jotenkin olin taas sählännyt.


Olen myös saanut ihania yhteistyöjuttuja. Niistä myöhemmin täällä blogissa. Kuvaaminen on haasteellista kun olen valoisan aikaan töissä. Kaunista on kyllä ulkona ollut.


Oikein mukavaa viikonloppua sinulle❤

Ajatukset jo keväässä!
Tilasin Cellbesiltä :)


27 kommenttia:

  1. Ihanan kuuloinen alkuvuosi ja ihanan näköinen kahvinkeitin :) Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  2. Vuoden alkusi kuulostaa kivalta!
    Tuo kahvinkeitin on kyllä kaunis. Minäkin varmaan sähläisin ajastimen kanssa ;)
    Ihanaa uutta vuotta<3

    VastaaPoista
  3. Kivalta kuullostaa kuusenkaatajaisenne! Ihanaa hemmottelua Haikossa.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Haikon kartano on ihana paikka <3
    Tosi söpö tuo sun uusi kahvinkeitin, minä olen ihastellut saman sarjan vedenkeitintä :)

    VastaaPoista
  5. Oi, karaokesta tykkään kovasti ja meillä on mökillä karaokelaitteetkin.
    Ihana tuo kahvinkeittimesi! Saitkin aikaiset aamukahvit :)

    VastaaPoista
  6. Haikossa en olekaan koskaan käynyt. Olisi varmasti juurikin miehen kanssa kahdestaan mukava paikka!

    VastaaPoista
  7. Haikon kartano on kyllä kaunis paikka. Työporukalla ollaan oltu siellä kerran virkistäytymässä monin eri tavoin. Kivasti on uusi vuotesi alkanut.
    Kahvinkeitin on kyllä hieno!
    Mukavaa sunnuntaita Kristiina! <3

    VastaaPoista
  8. Oi vau! Ihan mahtavan hieno idea viettää kuusenkaatajaiset-juhlia! Enpä olen koskaan ollut liikkeellä tuolla teemalla. pitänee laittaa muistiin. Voi ja Haikon kartano. Se paikka on kyllä jotain ylellistä. Aika ajoin haaveilen sinne menosta, mutten ole saanut aikaiseen. Ehkä matka on eka rajoittaja...

    Ihkuu tammikuun jatkoa!

    VastaaPoista
  9. Ihana hemmotteluloma. Olen joskus työpaikan kautta yöpynyt Haikon kartanossa, mutta muuten tulee harvoin käytyä hullua kyllä, vaikka asun kävelymatkan päässä. :)

    Ihanaa uutta viikkoa Kristiina. <3

    VastaaPoista
  10. Ihana miniloma Haikossa. Upea paikka.Mukavaa alkanutta viikkoa <3

    VastaaPoista
  11. Mekin olemme olleet Haikossa joskus hääpäivää juhlistamassa, siksi tiedän että ihana paikka olla yötä ja viettää rentoutumis lomaa. Pitää taas miettiä jos vaikka... Meidän pitäisi uusia myös kahvinkeitin upealta näyttää omasi. Pitää ihan googlettaa.

    VastaaPoista
  12. Sinulla on ollut ihana loma.
    Hyvää alkanutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  13. Haikon kartano on upea paikka. Kerran olen viettänyt viikonlopun siellä. On muutes hieno kahvinkeitin... oikea keittiön kaunistus:)

    VastaaPoista
  14. Haikon kartano on ihana paikka. Olen ollut siellä kauan aikaa sitten jossakin esimies -tilaisuudessa. Muistan silloin harmitelleeni sitä, että ohjelmaa oli niin paljon, ettei ehtinyt kunnolla ympäristöön tutustua... ja silloin oli alkusyksy ja luonto värikäs. Ruuat ja upeat huoneet muistan.
    Smeg! Minä haaveilen Smegin vedenkeittimestä. Vanhan ajattelin siirtää mökille. Mutta hankin tuon Smegin, kun mökille taas pääsee... saareen ei oikein kulku onnistu talvella.
    Ja ps. huomasin, että en ole blogger -lukijoissasi. Korjaan "virheen" :) Minulla oli jonkun aikaa tuo lista poissa blogistani, mutta lisäsin sen uudelleen.
    Mukavaa tulevaa viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
  15. Haikon Kartano on kyllä ihana ja ylellinen. Siinä on sellaista menneen maailman havinaa, joka jotenkin vaikuttaa kaikkiin vierailijoihinkin tunnelmallaan kuin jokin englantilainen kartanosarja :). Teillä oli varmasti ihanaa siellä. Mukavaa talvipäivää sinulle!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.