sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Yon - ka kasvohoito

Usein bussissa istuessa selailen facebook arvontoja ja osallistun niihin. Hyvin harvoin olen kuitenkaan voittanut mitään.
Nyt sitten sain suureksi ilokseni viestin Tjlook kampaamo ja kauneushoitolasta että olin arvonnan neljäs onnekas joka on voittanut kasvohoidon. Jippii! huudahdin Tipsy kissani suureksi hämmästykseksi.
Tjlook tarjoaa kiireetöntä läsnäoloa ja kokonaisvaltaista hyvää oloa hiushoitojen ja kauneuspalveluiden ohessa. Tjlook sijaitsee Nordenskiöldinkadulla Helsingissä. Tjlookin Titta tekee kasvohoitoja ja ihonpuhdistuksia opiskelijahinnoin. Hän on tehnyt pitkän uran jo hiusammattilaisena ja opiskelee nyt myös Sky- kosmetologin tutkintoa.
Minulle tehtiin Yon - ka kasvohoito. Yon - ka on ranskalainen aromaattinen ihonhoitotuote sarja.
En edes muista ihan tarkkaan mitä kaikkea kasvohoidossa tehtiin sillä olin niin rentoutunut. Titta kyllä selitti rauhallisen lempeällä äänellä jokaisen hoitotapahtuman. Jotenkin näin se Classigue kasvohoito taisi mennä😊. Ensin tehtiin ihoanalyysi. Olin niin iloinen kun Titta kehui ihoani ikääni nähden hyväksi. Geeniperimällä lienee myös osansa tähän ihonhoidon lisäksi. Ihoanalyysin jälkeen tehtiin ihonpuhdistus ja sitten mekaaninen kuorinta. Kuorintavoiteessa ei ollut rakeita joka oli minulle ihan uutta. Kuorinnassa tunsin todella hyvin ihollani miten kuolleet ihosolut irtosivat. Tämän jälkeen oli vuorossa aivan ihana hieronta ja savinaamio. Lopuksi sitten levitettiin kosteusvoide. Hoito heleytti ihoani ja iho tuntui myös pehmeältä ja raikkaalta. Tuotteissa oli myös tuoksut mutta ei kuitenkaan liian voimakkaat. Sain myös mukaani pienen vihkosen mihin Titta oli merkinnyt tuotteet mitä hoidossa oli käytetty.  Suosittelen lämpimästi tätä Yon-ka kasvohoitoa. Hinnatkaan ei päätä huimaa! Pientä luksusta elämään❤Näin joulun lähestyessä tämä Yon - ka kasvohoito on myös aivan ihana hemmottelulahja❤



Tjlookin verkkosivuille pääset tästä 


Kauniimpaa kuin koskaan blogilla on myös facebook sivut! Yritän elävöittää niitä kovasti. Tervetuloa seuraamaan myös facebookiin ja vinkatkaa omia sivujanne niin tulen seuraamaan.








14 kommenttia:

  1. Kasvohoidot on ihania arjen luksushetkiä<3 Onneksi olkoon palkinnosta,aivan mahtava juttu:)

    VastaaPoista
  2. Oi ihanaa mikä palkinto❤ Onnea! Mukavaa sunnuntaita❤

    VastaaPoista
  3. Oi, mistä ylellisyydestä pääsit nauttimaan! Kasvohoidon jälkeen olo on kuin uudesti syntyneellä.
    Kivaa viikon alkua!

    VastaaPoista
  4. Ihana palkinto!
    Kasvohoito on niin ihanan rentouttavaa!
    Mukavaa sunnuntaita! <3

    VastaaPoista
  5. Uskallanko tunnustaa että en koskaan vielä ole kasvohoidossa käynyt! Ja nyt taitaa olla liian myöhäistä.
    Ihana voitto sinulle!

    VastaaPoista
  6. Kasvohoidot on ihania. Yonka on kyllä ypea brändi. Kivaa sunnuntaita. <3

    VastaaPoista
  7. Ihanaa hemmottelua arjen ja harmauden keskelle.

    VastaaPoista
  8. Onnea voitosta, sillä tuo on kyllä ihanaa hemmottelua <3

    VastaaPoista
  9. Tosi kaunis!!! Onnea!

    https://kauneushoitolacare.ee

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.