sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Ville Valo & Agents ja Badding❤


Kun sain eräänä aamuna tyttäreltäni viestin jossa hän kertoi Ville Valon ja Agentsin yhteistyöstä Rauli Badding Somerjoen laulujen äärellä. Sai tämä viesti huulilleni hymyn joka on vieläkin kun tätä asiaa ajattelen. Taisinpa viestin saatuani hihkaista kesken esiopetuksen myös että "Jippii!" esikoululaisteni iloksi. Mielestäni kukaan muu ei tulkitse Baddingin musiikkia paremmin kuin Ville Valo ja kun bändinä on vielä suuresti fanittamani Agents. Kaikki on täydellistä! (Kuva netistä)


Agents yhtyeen Facebook sivuilla kerrotaan, että Esa Pulliainen oli löytänyt pöytälaatikostaan Rauli Badding Somerjoen hänelle aikoinaan lähettämän demokasetin. Kappaleet oli tarkoitettu levytettäväksi ja nyt se sitten toteutuu 30 vuoden viiveellä. Ville Valo & Agents - yhtyeen ensimmäinen single on Baddingin säveltämä ja sanoittama ennen julkaisematon kappale "Orpolapsi kiurun" jossa kuullaan myös Rauli Badding Somerjoen ääntä. Kappale julkaistaan digitaalisesti 21.9.2018. Ville Valo & Agents albumi julkaistaan alkuvuodesta. Sitten on luvassa kiertue.
Baddingin musiikki kuuluu nuoruuteeni ja alusta asti olen ollut hänen suuri ihailijansa. Toissa kesänä kävin Baddingin haudalla Somerolla. Viereeni tuli vanhempi naishenkilö joka sanoi "Minä puhdistan haudan risuista niin saat hyviä kuvia Raulin haudasta". Hyviä kuvia sainkin, Kiitos!








11 kommenttia:

  1. Raulin tarina on surullinen, mutta kuitenkin kaunis. Laulut elää!

    VastaaPoista
  2. Nyt täytyy sanoa,että olen yllättynyt! Ensin ajattelin, ettei tuo yhdistelmä voi toimia, mutta kuultuani ole kyllä ihan toista mieltä! Ihan mahtavaa tulkintaa!

    VastaaPoista
  3. No jopas, ehkäpä pitää silmäillä osuuko keikka kuinka likietuisesti. Agents ja Jorkka Kääriäinen oli meidän suosikki niin kauan kuin heidän yhteistyönsä kesti. Mutta kyllä tämäkin combo tuntuu toimivan :)

    VastaaPoista
  4. Tuonne keikella olisi mukava itsekin mennä. Lapsuudessa tuli kuunneltua vanhempien kanssa. :)

    VastaaPoista
  5. Minäkin luin jostakin, että Ville Valo tekee Baddingin musiikkia. Hieno uutinen ja kuullaan vielä ennen julkaisematonta musiikkia. Olen nähnyt aikoinaan jonkun nauhoituksen, jossa Ville Valo laulaa Paratiisia. Baddingin laulut sopivat VV:lle. Olipa kiva postaus!
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.