maanantai 13. elokuuta 2018

Bottega Verde "Intohimona kauneus luonnon ehdoilla"


                         *Yhteistyössä Bottega Verde*

Olen aina tykännyt Italiasta. Italia onkin harvoja maita joissa olen lomaillut useamman kerran. Italialaisten iloinen elämäntyyli ja esteetön tunteiden osoittaminen on viehättänyt. Säveltäjä Guiseppi Verden kerrotaan sanoneen näin "Saat koko universumin, jos minä saan pitää Italian". Olinkin suuresti ilahtunut kun sain testattavaksi italialaista luonnonkosmetiikkaa Bottega Verdeltä

Toscana kuva netistä

Bottega Verden tarina sai alkunsa 1972 pienessä toscanalaisessa kylässä nimeltä Pienza. Nyt Bottega Verde on Italian no 1 luonnonkosmetiikkamerkki. Bottega Verde kertoo merkistään näin: "Bottega Verde kehittää tuotteita, jotka ovat ainutlaatuisia, tehokkaita ja helppoja käyttää. Käyttäessäsi tuotteitamme voit sulkea silmäsi ja aistia Toscanan oliivipuut, auringon ja meren tuoksun".
Blogini lukijat tietävät, että rakastan testailla kosmetiikkaa ja välillä löydän itselleni kosmetiikkaonnellisuus tuotteita. Bottega Verdeltä löysin nyt tällaisen tuotteen nimittäin huulikuorinnan kristallisokerista. Tämä makeahko hoito antoi huulilleni kosteutta ja pehmeyttä. Huulipuna levittyi huulikuorinnan jälkeen  tasaisesti ja kauniisti ja lisäksi tuote on vegaaninen.


Pesen hiukseni joka aamu ja sainkin testattavaksi Omena Aloe shampoon ja Omena Aloe hoito-aineen, jotka sopivat usein toistuvaan pesuun. Näissä tuotteissa oli jotakin niin tuttua nuoruudestani, en vain saa nyt päähäni mitä se on😊 Shampoo hellii päänahkaa ja tuoksu on ihana. Hoito-aine on hiukan kosteuttava. Hiuksistani tuli ihanan pehmoiset. 
Nämäkin tuotteet ovat vegaanisia ja mielestäni myös kohtuuhintaisia. Suosittelen!





Testasin myös selluliittilaastaria vatsalle ja lantiolle! Pakkauksessa on 8 kpl laastareita eli kuukauden kuuri. Laastarin annetaan vaikuttaa 8 tuntia. Ohut ja joustava laastari pysyy näkymättömänä vaatteiden alla. Tehoaineena näissä laastareissa on vihreä kahvi. Mutta sitten vaikutuksiin,tehosiko? Kuurin puolessa välissä tunsin jo tuloksia. Ei mikään hölynpölyjuttu tämä siis mutta kun tuossa vatsan kohdalla on pömpötystä, tulokset eivät kohdallani olleet suuret mutta niitä kuitenkin oli ja olin erittäin iloinen! Selluliittilaastaripaketissa lukee "Täydellinen tehopaketti solakoitumiseen helpommin kuin koskaan. Tuotetta ei saa käyttää raskauden ja imetyksen aikana tai raskaan liikunnan aikana". Tuote on myös vegaaninen.


Bottega Verden verkkokauppaan pääset


💚Kiitos yhteistyöstä Bottega Verde💚

p.s Luulenpa että selluliittilaastareita tilaan toisen kuurin😊

14 kommenttia:

  1. Bottega Verden tuotteita en ole muistaakseni kokeillut, en ainakaan mitään täysikokoisia. Tuotteet vaikuttavat todella houkuttelevilta ja tuotteiden ulkoasu on nätti ja raikas:)

    Kivaa päivää Kristiina<3

    VastaaPoista
  2. Näistä tuotteista en olekaan kuullut. Kiva aina lukea näitä testailuja.

    VastaaPoista
  3. Minulle aivan uusi tuotesarja. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  4. Itse tykästyin tosi paljon tuohon shampooseen ja hoitoaineeseen. Laastarit vielä odottavat kokeilua. Raikkaat kuvat olet ottanut tuotteista ❤

    VastaaPoista
  5. Kivan oloisia tuotteita! Kiitos esittelystä! Aurinkoista viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  6. Tähän mennessä kaikki mikä on Italiasta on ollut meille mieluista. Matkailun ykkönen . Nämä tuotteet ei ole tuttuja mutta pitää tutustua . Kiitos sinulle.

    VastaaPoista
  7. Kerro mitenkä toimi noi laastarit.
    En ole käyttänyt noita muita aineita.
    Kiva kuulla niistäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laastarista irroitetaan teippi ja asetellaan lantiolle. On siis kuin pieni korsetti😊Pidetään 8h💕

      Poista
  8. Blogissani on arvonta! ;) http://touhoosi.blogspot.com/2018/08/lisaa-luettavaa-ja-lukijoita-arvonta.html

    VastaaPoista
  9. Siis jos nuo selluliittilaastarit oikeasti toimivat, testaan heti :D Olen aina tykännyt testata kaikenlaisia selluliittivoiteita omille muhkuroille :D Vatsaan vois vaan muuten vaan ottaa solakoitumista kesän jälkeen ;)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.