lauantai 7. heinäkuuta 2018

Taiteilijan vaimo

Kesäpäiväni ovat täyttyneet aika lailla suloisesta joutilaisuudesta. Auringossa on kiva olla mutta tänä kesänä olen tykännyt myös sadepäivistä ehkä siksi että alkukesä oli lämmin ja aurinkoinen. Sadepäivinä olen lukenut yllättävän paljon. Sain kustannusosakeyhtiö Otavalta arvosteltavaksi Enni Mustosen uutuus kirjan nimeltään Taiteilijan vaimo. Tämän kirjan tosin luin jo Rodoksen lämmössä lomani alkajaisiksi, en siis malttanut odottaa sadepäiviä.
Enni Mustonen (Kirsti Manninen) on kirjailija, jolla on kyky saada suorastaan mykistävästi menneisyys elämään. Taiteilijan vaimo kirja kuuluu Syrjästäkatsojan tarinoita- sarjaan ja on tämän sarjan kuudes teos. Kirjassa päähenkilö Kirsti palaa Pariisista
toteuttamaan unelmiaan Suomeen mukanaan kihlattunsa lupaava nuori kuvanveistäjä Iivo. Nuorenparin elämässä sattuu ja tapahtuu. Kirsti perustaa muotitalon, Iivon taiteellinen ura on ylä- ja alamäkeä. Kirja on Enni Mustosen tapaan sujuvaa ja selkeää kerrontaa. En voi myöskään olla ihailematta sitä taustatyötä mitä kirjaa varten on tehty. Sen on pitänyt olla suuri urakka esimerkiksi kirjan Pariisin kuvaukset ovat suorastaan sykähdyttäviä.
Jos pidät historiallisista romaaneista, tämä kirja on juuri sinulle. Kirjan lopussa on  vielä yllätyskin joka sai ainakin minun huulilleni hymyn.
Syrjästäkatsojan kirjasarjan taustoista voit lukea Facebook.com/Syrjastakatsojan tarinoita.

❤Kiitos Enni Mustonen ja kustannusosakeyhtiö Otava ihanasta lukuelämyksestä.

7 kommenttia:

 1. Varmasti mukavaa luettavaa:) Ihanaa viikonloppua❤

  VastaaPoista
 2. Kesälomalla on ihanaa rentoutua ja lukea kirjoja. Ihanaa sunnutaita sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Kuullostaa kivalta kirjalta!
  Itselläni on lomalukemiset vielä hakematta!
  Kivaa jatkoa heinäkuuhun!

  VastaaPoista
 4. Kesälomalla on ihana lueskella.Rentouttavaa pyhäpäivää.❤

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa mielenkiintoiselta kirjalta.
  Mukavaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 6. Ennin kirjoja en ole lukenutkaan. Yksi parhaimpia kesälomiani muuten oli, kun en tehnyt muuta, kuin vain ahmin kirjoja ja olin, muistan miten mieli tyhjeni ja tuli nollattua kaikki.

  Ihanaa iltaa <3

  VastaaPoista

Ilahdun suuresti viesteistä!