lauantai 20. tammikuuta 2018

Sukhi matto täynnä onnea!

Sukhi on nepalia ja tarkoittaa onnellista. Täällä on nyt yksi onnellinen jolle tuotiin valkoinen palmikoitu villamatto kotiinkuljetettuna suoraan maton valmistaneelta taitavalta työntekijältä.


Mikä sitten on Sukhi?
Sukhi myy aivan upeita käsintehtyjä mattoja. Matot on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista. Näin ollen Sukhi onkin johtava käsinkudottujen mattojen toimittaja. Sukhin on perustanut hollantilainen tekstiilisuunnittelija Nasia Burnet. Matkoillaan Intiaan, Nepaliin ja Marokkoon hän inspiroitui ekologisista matoista.


Tämä minun ihanuuteni on intialainen matto nimeltään Kalim. Valkoinen palmikoitu villamatto on todellista ylellisyyttä. Se on erikoislaatuinen ja ainutkertainen. Matto on lujaa tekoa, kestää käyttöä varmasti sukupolvelta toiselle. Matto tuo kotiini lämpöä ja ihanan lempeää tunnelmaa. Mielestäni se on kudottua taidetta! Villamattoja pääset katsomaan VILLAMATOT .Tietoisuus myös siitä, että maton eteen on nähty vaivaa ja johon on käytetty vain parhaita raaka-aineita - korkealaatuisia lankoja ja villoja lisää maton arvoa. Lisäksi Sukhi on luvannut että matontekijät työskentelevät kunnollisissa työolosuhteissa ja saavat kunnon korvauksen työstään. Matot tulevatkin siis suoraan maton valmistaneelta työntekijältä. Välissä ei ole varastoja tai liiketiloja, näin ollen hinta saadaan edullisemmaksi. Sukhi valikoimista löytyy paljon ihastuttavia mattoja. Turkista tulevat Patchwork -tilkkumatot, voit kurkata TILKKUMATOT, Beni Ourainin matot Marokosta, voit kurkata niitäkin PAIMENTOLAISMATOT  ja huopapallomatot Nepalista, voit kurkata HUOPAPALLOMATOT . Mattoja valmistetaan myös tilauksesta, joten ihan itse voi suunnitella mieleisensä maton. Aika huikea palvelu tämäkin. Mietinkin tässä, että ehkä suunnittelenkin itselleni maton ja tilaan sen Sukhilta, kun olohuoneen parketin värin saan uusittua.




Tätä ihastuttavaa Kalim mattoa voi käyttää oikeastaan missä vain kodin eri huoneista. Ihan ensimmäiseksi ajattelin makuuhuonetta, mutta matto sopiikin loistavasti yläkerran halliin. 


Tipsy kissa ihastui mattoon heti. Ei ihmekään, sillä pehmeä matto tuntuu varmasti ihanalta tassujen alla ja siinä on mukavaa kelliä. Itsekin kävelen mielelläni matolla paljain varpain. Matto tuntuu aivan terapeuttiselta jalkojen alla työpäivän jälkeen.


Matto on oikeastaan niin kaunis, että sitä voisi käyttää myös sängyn päällä. Itse asiassa, kun avasin mattopaketin ajattelin, että raskiiko tätä ollenkaan laittaa lattialle.

Voin sydämestäni suositella näitä kauniita Sukhin reilun kaupan mattoja.




❤Kiitos yhteistyöstä SUKHI


-Kristiina-



33 kommenttia:

  1. Kaunis matto, näitä on vilahtanut useammassakin blogissa♥

    VastaaPoista
  2. Meiltäkin löytyy Sukhi-matto ja se on kyllä kodin yksi upeimpia sisustusjuttuja.

    VastaaPoista
  3. Sukhi-matot tuntuvat olevan nyt kovasti suosittuja eikä ihme, ne kuulostavat aivan ylellisiltä.

    VastaaPoista
  4. Kaunis matto! Varmasti ylellisen pehmeä, kun on villaa. Näitä on esitelty monessa blogissa.
    Tämä sinun mattosi on kiva kun on neuleen näköinen.
    Leppoisaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  5. Oi miten ihana matto ja niin kauniit kuvat♥ Matto näyttää mukavan pehmeältä! Ihanaa sunnuntaita sinne♥

    VastaaPoista
  6. kaunis matto. Mukavaa sunnuntai päivää sinulle!

    VastaaPoista
  7. Kaunis matto!
    Varmasti ihanan pehmeä! <3
    Mukavaa sunnuntaita Kristiina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sydän kiitos Sari. Kivaa sunnuntaita sinulle❤Matto ei ole kovin pehmeä, mutta sellaisesti sopivasti. On ihanaa tassutella sen päällä❤💕💕😼😼

      Poista
  8. Tosi kaunis ja eleetön matto, joka varmasti sopii lähes mihin tahansa.

    VastaaPoista
  9. Kaunis matto ja varmasti ihanan tuntuinen oli sitten lattialla tai sohvalla :) Mukavaa sunnuntaita!!

    VastaaPoista
  10. Kylläpä näyttää kauniilta ja varmasti on pehmoinen matto:) Itse mielisin todella isoa mattoa yläkerran aulaan, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi edes alkaa katselemaan mattoja. Joku päivä mä varmasti saan inspiksen, joten kiitti tästä:)

    VastaaPoista
  11. Hieno ja lämpöisen näköinen matto!
    Hyvää alkavaa viikkoa Kristiina!💕😘

    VastaaPoista
  12. Olipa kaunista käsityötä! Vuoden vaihtuessa valtaa sellainen kutina, että matot pitäisi vaihtaa synkän syyskauden jälkeen aina raikkaisiin ja keväisiin mattoihinja kantaa kukkakimppuja kotiin. Mukavaa päivää ja viikkoa!

    VastaaPoista
  13. Kiitos Kristiina vielä kauniista postauksesta! Sinulla on aivan ihana lukijakunta, miten aktiivisia ja positiivisia, mahtava henki tässä blogissa :) .

    VastaaPoista
  14. Mattosi näyttää todella pehmeältä ja lämpöiseltä. Hyvää alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista
  15. Todella kaunis matto. Kelpuuttaisin meidän kotiin samanlaisen heti :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.