lauantai 27. tammikuuta 2018

J.Mäki professional hiuskosmetiikkaa

Tämän porilaisen J.Mäki professional yrityksen lääketieteellisen sarjan tuotteista olin kuullut aikaisemminkin mutta en itse ollut koskaan niitä kokeillut. Olinkin hyvin iloinen, kun sain näitä tuotteita testiin. Huomioni oli kiinnittynyt tuotteissa ensimmäiseksi siihen, että tuotteet ennaltaehkäisevät hiusten vaurioitumista ja kuivuutta, lisäksi silmiini oli osunut teksti "sisältää anti-age yhdisteen".


Sydämeni sykähti kun hain postista paketin  ja avasin sen, näin paljon tuotteita! J.Mäki professionalilla on myös hiusnaamioita, siitä en tiennytkään.


Värikäsittely kuivattaa hiuksia ja itselläni sen näkee erityisesti talvi-aikaan.
Hyvin innoissani aloin testaamaan  J.Mäki Professionalin korjaavaa shampoota. Tämä shampoo sisältää ravintorikkaita öljyjä ja näin ollen lupaa kosteuttaa, tuuheuttaa ja silottaa hiuksia. Macadamiöljy tekee hiuksista paksummat ja elastiset. Rypälesiemen uute auttaa ja hoitaa hiuspohjaa. Mikä parasta tämä shampoo sisältää Anti-age yhdisteen!
Shampoo pesi hiukseni hyvin ja antoi kosteuden tunnetta kuiviin hiuksiini. Shampoo pullo on reilun kokoinen ja tuntui vielä hyvin riittoisaltakin.



Pesun jälkeen laitoin hiuksiini korjaavaa hoito-ainetta. Tyytyväisenä luin hoito-aine pullon kyljestä, että  tämä ravintorikkaita öljyä sisältävä hoito-aine uudistaa ja rakennepaikkaa kuivia ja vaurioituneita hiuksia ja tämäkin sisältää anti-age yhdisteen. Hiukseni tulivat helposti kammattaviksi. Uskon jotenkin, että askel askeleeltä näen kun hiukseni korjaantuvat ja elpyvät. Tämä hoito-aine pullo on myös reilunkokoinen 750 ml.


Usein testaillessa löytyy jokin tuote, joka sopii täydellisesti itselle ja tällä kertaa löysin myös tällaisen kosmetiikka onnellisuustuotteen ja se on värjätyille hiuksille tarkoitettu hiusnaamio. Tämän naamion jälkeen tunsin itseni melkein prinsessaksi. Hiukseni olivat pehmeät, kiiltävät ja ne kihartuivat kauniisti kihartimella.



Värjätyille hiuksille sopiva shampoo ja hoito-aine olivat myös parhaita omille hiuksilleni. Shampoo sisältää arvokkaita ja ravintorikkaita öljyjä. Shampoo ravitsee ja kosteuttaa hiuksia ja auttaa ylläpitämään hiusväriä. Hoito-aine taas uudistaa värikäsiteltyjen hiuksien rakennetta. Käytön jälkeen hiukseni tuntuivat pehmeiltä ja miksi sitten tykkäsin näistä tuotteista, oli se että raidoitetut hiukseni kirkastuivat. Aivan ihanat tuotteet❤


Sarjassa on myös tuuheuttava shampoo ja hoito-aine. Shampoo antaa hiuksille tuuheutta ja suojaa hiustenlähdöltä. Hoitoaine estää hiustenlähtöä ja stimuloi niiden luonnollista kasvua. Mietin, että tämä tuote voisi olla monelle miehelle onnellisuusjuttu.



Lisäksi sain testiin pienen pullon keratiinia. Keratiini on hiusten pääainesosa, eräänlainen rakennusmateriaali, joka voi heikentyä liiasta värikäsittelystä tai esimerkiksi liiasta föönaamisesta. Ohjeessa lukee: Levitä pieni määrä keratiinia kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Levitä koko hiuksen pituudella, mutta ei juuriin eikä päänahkaan. Älä huuhtele, tee hiusten muotoilu tavalliseen tapaan. 
Tämä tuote lupaa ehkäistä kaksihaaraisia ja säilyttää värin intensiivisenä pitempään. Tuotteen tuoksu on mielestäni ihana hiukan sellainen ylellisen oloinen.

Uskon, että hiustenkunnon parantamiseen tarkoitetut luonnolliset tuotteet tuovat sen hiusten laadun aidon paranemisen.

J.Mäki professionalin nettikauppaan pääset 

❤Kiitos yhteistyöstä J.Mäki professional



-Kristiina-









24 kommenttia:

  1. Ihan uusi tuttavuus minulle tuo sarja! Kuullostaa kyllä laadukkaalta. Täytyy pitää mielessä.
    Kivaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Oi vitsi mikä tuotesarja. Itse kun olen hiusfriikki niin kuin blogini nimikin sanoo niin tässä sitä täydellistä hiustuotetta etsitään edelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on Nanni niiiin ❤ihanat hiukset!!jos jotain korjattavaa on niin J.Mäki professional Nanni olisi aivan mahtava blogitestaaja teidän tuotteille❤❤😊

      Poista
  3. Aivan ihana tuotesarja! Kiva kun kävit blogissani osallistumassa arvontaan. Kiva löytää uusia blogikavereita. Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  4. Vitsi kun kuulostaa hyviltä ja ihanan kotoisilta, suosi suomalaista <3 Kivaa sunnuntaita Kristiina <3

    VastaaPoista
  5. Kuullostaa hyviltä tuotteilta.
    Kiitos esittelystä. Ihan uusi tuttavuus.
    Mukavaa sunnuntaita! <3

    VastaaPoista
  6. Itselleni ihan vieras merkki, en ole koskaan kuullutkaan <3

    VastaaPoista
  7. Ja taas uusia tuotteita, joista en ole kuullut, mutta kiva, kun esittelit näitä.

    VastaaPoista
  8. Oi miten kivan oloisia tuotteita! Nuo sinun hiukset on kyllä upeat♥ Mukavaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
  9. Ihan vieras merkki minulle, mutta ihanaa kun olet löytänyt juuri sinun hiuksillesi parhaita tuotteita <3
    Maskit on upeita hiuksille, ihan koukussa niihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tällaisia korjaavia tuotteita niin mun hiuksille just..hiusnaamiot on kyllä huippuja ja tässä sarjassa löytyi helmi💕

      Poista
  10. Vieras merkki minulle ja ilmeisessti ääkkösiä sisältävästä nimestä huolimatta tuotteet eivät ole kotimaisia, kun siitä en mistään löytänyt mainintaa? Harmi, se on ainakin itselleni todella tärkeä kriteeri kosmetiikassa. Kaikkea nyt ei tietenkään voi kotimaisena saada, mutta sen minkä saa, ostan :)

    VastaaPoista
  11. Hei, kiva vinkki! Antiagea ei voi naisella olla koskaan liikaa :) ! Itsekin kärsin talven kuivasta sisäilmasta, joka jättää ihoon ja hiuksiin kyllä jäljen. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.