perjantai 10. marraskuuta 2017

Yksinolo - Hetki itselle

Työviikko takana ja täällä olen nyt onnellisena sohvannurkassa! Omien ajatusten kanssa oleminen antaa tärkeän tauon jatkuvasta vuorovaikutuksesta. Liian usein yksinäisyys ja yksinolo liitetään kuitenkin yhteen vaikka ne ovat kaksi eri asiaa. Yksinäisyys on pelottavaakin mutta yksinolo taas on toivottua, odotettua itsensä hemmottelua. Luin joskus tutkimusta, en valitettavasti muista kenen, siitä on aikaa mutta jotenkin näin siellä sanottiin: "Yksinoleminen lisää onnellisuutta, yksinolosta nauttiminen on tärkeä taito opetella elämässä. Muutut itsenäisemmäksi, huollat mieltä ja kehoa - palaudut rasituksesta paremmin. Kun alat nauttimaan omasta seurastasi itsetunto vahvistuu, tunneäly ja elämänhallinta paranee". Oikein rentouttavaa perjantai-iltaa ❤❤ kesämuistokuvin!29 kommenttia:

 1. Kyllä yksinolo vaan tekee silloin tällöin hyvää.
  Ihanat kuvat! Varsinkin tuo viimeinen!😍
  Söpöläinen!❤️
  Ihanaa viikonloppua sinulle!❤️

  VastaaPoista
 2. Olet niin oikeassa ♥Vasta nyt lapsien ollessa isompia, olen oppinut olemaan yksin, nauttimaan sitä ja jopa kaipaamaan sitä. Ihanaa iltaa ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanaa iltaa ja viikonloppua sinullekin!
  Tuo on ihan totta. Vanhemmiten olen vasta tuon taidon oppinut.
  Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 4. Rakastan yksinoloa. Välillä tekee todella hyvää olla yksin omien ajatusten kanssa ja vain nauttia rauhasta ja kiireettömyydestä.

  Ihana kisuli :)

  VastaaPoista
 5. Oma aika itsekseen on niin luksusta! Minä nautin ainakin!
  Ihania kesämuistoja!
  Tunnelmallista viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Minä ainakin nautin kaikista niistä hetkistä, kun saan olla ihan yksin. Työpäivät on jatkuvaa ihmiskontaktia, ja kun luonne on introvertin suuntaan, niinpä kun vihdoin pääsee viikonloppuna olemaan itsekseen, se on kyllä onnellinen olotila:) Onhan mulla ukkeli, mutta onneksi saan olla omassakin rauhassa, muuten tulisin varmaan ihan sekopääksi;)
  Ihanaa viikonloppua<3

  VastaaPoista
 7. Olet niin oikeassa. Yksinolo silloin tällöin säännöllisesti on niin terapeuttista - voi pysähtyä kuuntelemaan itseään.
  Nautinnollista viikonloppua Sinulle <3

  VastaaPoista
 8. Minä nautin tehdä käsillä.. jotain. Se on minulle tavallaan yksinoloa ja hiljaisuutta. Omat ajatukset ja jokin valmistuva juttu, se rentouttaa mielen vallan ihanasti ja on myös terapeuttista. Vaikka jostain taustalta, kuulen elämänkumppanin liikkeet. Ihanaa viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista
 9. Välillä on kyllä ihan mukava olla yksin ja tehdä just niitä asioita mitä haluaa.. Esimerkiksi oon ajatellut,että ens viikon vapaapäivät pyhitän tasan tarkkaan neulomiselle ja yksinololle.. Välillä sitä vaan niin tarvitsee! <3

  Ihanaa lauantaita! <3

  VastaaPoista
 10. Täälläkin nautitaan yksinolo hetkistä. Niin tarpeellisia hetkosia.<3
  Ihana söpöläinen alimmassa kuvassa.
  Mukavaa lauantaita Kristiina!:)

  VastaaPoista
 11. Ihanat kuvat♥ On tuo "oma aika" vaan sitten energisoivaa välillä:) Suloiselle kisulille rapsutuksia ja mukavaa viikonloppua sinne teille♥

  VastaaPoista
 12. Minäkin rakastan yksin oloa, se on välistä niin voimaannuttavaa 😂

  VastaaPoista
 13. Täällä tykätään myös yksinolosta - Ah... niin ihanan rauhallista oleilua :)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 14. Minulle joskus yksinolo on ihan elinehto, että jaksaa tätä jatkuvaa kiirettä.

  VastaaPoista

Ilahdun suuresti viesteistä!