sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Baddingrakkautta

Sunnuntai-iltapäivä oli hiukan erilainen kuin tavallisesti kun olimme hyväntekeväisyyskonsertissa Vantaalla. Mikä sitten sai minut lähtemään Lumon monitoimikeskukseen Korsoon Vantaalle. Se oli Badding! Somerolla oli esitetty musiikkinäytelmää "Badding 70 v" viime kesänä. Tämä hyväntekeväisyyskonsertti oli koottu tämän pohjalta. Konsertissa Baddingin musiikkia esittivät Jani Forsman, Simo Silmu, Suvi Karjula ja Heikki Hela.
Jani Forsmanhan on bändistä Jetsetter, kuulin tosin että bändi ei tee enää keikkoja. Jani Forsman esitti konsertissa Baddingin lauluja niin että ne menivät suoraan sydämeen. Lisäksi hän liikehtikin kuin Badding. Aivan huikeaa! Simo Silmun ääni oli aivan mahtava, miten sellaisesta pienehköstä miehestä voikin lähteä niin komea ja kantava ääni. Selässä meni kylmän väreet ja sydän sykki muutaman ylimääräisen sykäyksen. Suvi Karjula oli minulle uusi tuttavuus, kuulin hänen olleen joskus toinen finalisteista tangomarkkinoilla. Tässä konsertissa Suvi rokkasi kyllä korkkarit kattoon. Yksi tulkinta meni mielestäni ihan metsään ja se oli Heikki Hela ja Jykevää on rakkaus. Sovitus oli laahaava ja Hela keksi loppuun omat sanoitukset. Pilalle sen pisti, mutta muut hänen esittämänsä laulut olivat ihania.







Oikein mukavaa viikonalkua! Sydämellisesti tervetuloa uudet lukijat❤

12 kommenttia:

  1. Teillä oli varmasti ihana konsertti! Minulla on lämmin muisto Baddingistä niin laulajana kuin hiljaisena matkusajana ratikasssa palatessani iltavuorosta Naistenklinikalta...

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa ihanalle konsertille :) Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Baddingin musiikkia tuli kuunneltua aikoinaan. Mukava konsertti varmasti.

    VastaaPoista
  4. Tuo konsertti on ollut varmasti upea! Mukavasti saa energiaa tuollaisista kulttuuripläjäyksistä pimeneviin iltoihin :)

    VastaaPoista
  5. Konsertit on aina ihanaa vaihtelua normi juttuihin. Ihan oma maailmansa. Oli varmasti hyvä.
    Kivaa uutta viikkoa! <3

    VastaaPoista
  6. Oih..tuo on ollut varmasti upea kokemus♥ Mukavaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
  7. Kyllä live-musiikki on aina elämys!
    Tuntuu, että sitä kuulee niin harvoin. Pitäisikin enemmän käydä live-musakeikoilla ja konserteissa.
    Viikonjatkoja!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.