sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Yli 50 v ei muka ole kaupallisesti kiinnostava kohderyhmä! MITÄ VIELÄ! Ja arvonnan voittaja


Tässä lehdessä uudistuneen ET-lehden päätoimittaja Riitta Korhonen puhuu asiaa!
"Yli viisikymppiset eivät muka ole kaupallisesti kiinnostava kohderyhmä. MITÄ VIELÄ! Juuri heillä on paitsi rahaa, myös halu ja aikaa kuluttaa. Koko Suomi pysähtyisi päivässä ilman ostohaluisia aikuisia. Eläkkeelle on jäämässä ikäluokka, joka on vauraampi ja terveempi kuin yksikään aiempi sukupolvi. Suurten ikäluokkien aikuiset haluavat nauttia elämästään ja on uskomatonta, etteivät palveluntarjoajat ja mainostajat ole heränneet tähän".
Korhonen jatkaa vielä " Yli viisikymppiset osaavat ajatella itseään. ET-lehden lukijat ja heidän ikätoverinsa ovat kirjallisuuden suurkuluttajia, ahkeria teatterissakävijöitä ja muiden kulttuuritapahtumien vakiyleisöä. Ulkomaanmatkoihin yli viisikymppiset kuluttavat enemmän kuin nuoremmat. He kansoittavat Ruotsin- ja Tallinna-risteilyt, tekevät kolmen sukupolven unelmamatkoja, toteuttavat elämänsä unelmia kerran elämässä matkoilla ja nauttivat kylpylälomista kotimaassa".

Itselläni on ystäviä joiden eläkejuhlissa tässä viime vuosina olen ollut. Nyt seuraan heidän elämää suurella ihastuksella. Puhun henkilöistä, jotka ovat olleet aloilla, joissa ei palkat todellakaan ole olleet suuria, mutta yli 40 työvuotta puurtaneena on jotain jäänyt käteenkin ja nyt sitten kun on aikaa ja voimia(työ kun vie voimia paljon ja palautuminen työstä aikansa) siitä nautitaan! Mitä tulee kaupallisiin yhteistyöjuttuihin, itse luen lähellä omaa ikäluokkaani olevien ihan tavallisten ihmisten suosituksia ja niihin uskon ❤

Ja sitten tämän ihanan Anna-Mari West photography kalenterin arvontaan. Arpaonni suosi tällä kertaa Mannilaista Elämä on ihanaa - blogista❤Otan sinuun yhteyttä.
Kiitän kaikkia arvontaan osallistuneita. Täällä tykätään arvonnoista niin osallistua kuin järjestää. Mukavaa alkavaa viikkoa❤


Ja ❤Kiitos Anna-Mari West photography

31 kommenttia:

 1. Aivan mahtava juttu. Kiitoksia Onnettarelle. Laitan sinulle s-postia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kalenteri tuli tänään. Se on vielä kauniimpi kuin odotinkaan. Tämä tulee ehdottomasti käyttöön ja jopa mies, joka täällä asuu, sanoi kalenteria hienoksi ja se on paljon se. :D

   Poista
 2. Ihan samaa mieltä, uskn että just tuossa iässä on aikaa ja varaa toteuttaa pieniä arjen unelmia tai isompia ja todellakin parasta kohderyhmää monellakin tapaa. Onnea voittajalle!

  VastaaPoista
 3. Onnettaren suosikki on varmasti riemuissaan ihanasta palkinnosta! Onnea!
  Ja teksti täyttä totta! :)

  VastaaPoista
 4. Se on totta kun on yli 50 vuotta tai on vanhempi niin silloin alkaa seesteisempi aika ja saa nauttia elämästä.

  VastaaPoista
 5. Loistavaa tekstiä ja täyttä totta:) Juuri tuon ikäisenä vasta osaakin nauttia elämästä ja laittaa niitä "hiellä" ansaittuja rahojaan liikkeelle:) Onnea voittajalle ja Mukavaa alkavaa viikkoa sinne♥

  VastaaPoista
 6. En tiedä kenen aivoituksia tuollainen on, että yli viisikymppiset eivät muka olisi kaupallisesti kiinnostava kohderyhmä. Asiahan on ihan päinvastoin kuten ET:n artikkelissakin sanotaan.
  Tiedän paljon ihmisiä, jotka ovat vasta silloin alkaneetkin kuluttaa ja käyttää rahaa väljemmin, kun on asunto maksettu ja lapset ovat aikuistuneet. Aivan järjetöntä aliarvioida joitakin kuluttajina iän perusteella.
  Kivaa uutta viikkoa Kristiina.

  VastaaPoista
 7. Onnea voittajalle ja hyvä postaus.

  VastaaPoista
 8. Onnittelut voittajalle.
  Hyvin kirjoitit!
  Mukavaa uutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
 9. Onnittelut voittajalle!💐
  Ihanaa maanantaita Kristiina!💕

  VastaaPoista
 10. Kiitos vierailusta blogissani.

  ET- lehden päätoimittaja puhuu niin asiaa.

  VastaaPoista
 11. Tämä oli hyvä ja puhutteleva juttu! Kiitos tästä ❤

  VastaaPoista
 12. Tämän kun moni ymmärtäisi, monesti tuntuu, että monia juttuja kohdennetaan meitä nuoremmille, vaikka me olemme sitten ne todelliset ostajat.

  Ihanaa tiistaita Kristiina <3

  VastaaPoista
 13. Siis niin samaa mieltä ja tosi hyvä että toit esiin! Monessa taloudessa nainen päättää paljoista ostoksista, ja niistä arjen- joista koostuu pitkä penni - ja paljosta muusta -ja se on kyllä kumma ettei nuo markkinamiehet kai sitten tajua sitä. Hyvä postaus <3 :)

  VastaaPoista

Ilahdun suuresti viesteistä!