maanantai 23. lokakuuta 2017

Paulo Coelho kauneimmat mietelauseet ja arvonnan voittaja

Syysloman viimeisenä iltana otin kirjahyllystäni kirjan,jonka olin saanut lahjaksi muutamia vuosia sitten. Tämä kirja oli Paulo Coelho "Elämä Kauneimmat mietelauseet". Paulo Coelho on vuosisatamme vaikutusvaltaisempia kirjailijoita. Hänen kirjansa eivät ole ainoastaan myydyimpien kirjojen kärjessä vaan ne ovat herättäneet myös yhteiskunnallista ja kulttuurista keskustelua. Coelhen teosten ajatukset, filosofia ja aiheet koskettavat miljoonia lukijoita, jotka etsivät omaa tietään ja uusia tapoja ymmärtää maailmaa. Tässä muutamia mietelauseita kirjasta. Kuvat ovat omia kesämuistoja mökiltä❤"Maailma on niiden, joilla on rohkeutta unelmoida ja jotka uskaltavat elää unelmaansa jokainen omien kykyjensä mukaan""Lähde etsimään sitä, missä olet hyvä. Mitä paremmin ymmärrät itseäsi, sitä paremmin ymmärrät maailmaa"


"Jos olet tyytymätön menneisyyteen, unohda se. Kuvittele itsellesi uusi elämän tarina ja usko siihen. Keskity yksin niihin hetkiin , jolloin pääset tavoitteeseen, ja tuo voima auttaa sinua saavuttamaan sen mitä haluat".

Ja sitten ihanan huulipunan voittaja on Mamma63 kommentilla "Rouge Cashemere sävy 76, ihanassa arvonnassa kahdella mukana"


Arvonnan virallisen valvojan tassut! Paljon Onnea voittajalle,otan sinuun yhteyttä. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja kiitos Essentialbeautyfinland ❤16 kommenttia:

 1. Oi Onnea ihanalle Mammalle voitosta. Ystäväni rakastaa noita Coelhon runoja ja mulla oli hänen kalenterinsa monta vuotta.

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle ja silityksiä onnettarelle :)

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajalle!Huomenna arvonta tulossa mun blogiin myös.

  VastaaPoista
 4. Voi mahoton miten ihanat kuvat!!!
  - Onnittelut voittajalle :)

  VastaaPoista
 5. Voi, ihanaa!❤♥❤ Kiitos tuhannesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetin sulle s postia jos ei ole tullut niin lähetä mulle..kauniimpaakuinkoskaan@gmail.com

   Poista
 6. Kauniita ja puhuttelevia mietelauseita.

  VastaaPoista
 7. Voi miten kaunis postaus, aivan ihanat kuvat ja teksti!♥ Onnitteluja voittajalle ja rapsutuksia viralliselle valvojalle:) Mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
 8. Onnea voittajalle. Minulla on ollut monta vuotta Paulo Coelhon kalenteri, jossa ihanat mietelauseet ja kuvat.

  VastaaPoista
 9. Niin ihanat kuvat ja oli niin niin ihanaa nähdä. Olette tyttäresi kanssa oikeita kaunottaria <3

  VastaaPoista
 10. Onnea arvonnan voittaneelle ☺
  Sinulle Kristiina kaunista loppuviikkoa ♥

  VastaaPoista
 11. Onnea voittajalle ja hienot mietelauseet. Hyvää viikonjatketta.

  VastaaPoista
 12. Tulinpa vastavierailulle tänne sinun blogiin.. ja kirjaudun myös lukijaksesi. Minä rakastan ylitse kaiken mietelauseita ja viisaita sanoja♥ Niitä on ihana lukea. Mukavaa torstaita sinulle♥

  VastaaPoista
 13. Onnea voittajalle! Minäkin tykkään runoista :) Mukavaa viikonloppua!!!

  VastaaPoista

Ilahdun suuresti viesteistä!