keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Ziaja

Sain kivan yhteistyön Kosmetiikkatesti blogin Ninalta. Pääsin testaamaan kahta Ziajan tuotetta.
Puhdistusvettä "Sensitive micellar water" sekä kuorintavoidetta "Sensitive entzyme peeling". Puhdistusveden tuoteselosteessa lukee näin : "Poistaa meikin hellävaraisesti ja puhdistaa ihon tehokkaasti. Alkoholiton ja hajusteeton. Puhdista kasvot vanulapun avulla aamuin illoin. Ei huuhdella ja sopii myös piilolinssien käyttäjille". Kuorintavoiteen tuoteseloste lupaa kuoria hellävaraisesti kuolleen ihosolukon sekä tasoittaa ja heleyttää ihoa. Silikoniton,mineraaliöljytön ja hajusteeton.
"Kuori iho 1-2 krt viikossa.Hiero ihoon ja anna vaikuttaa 10 minuuttia.Huuhdo lämpimällä vedellä, varo silmänympärysihoa".
Tykkäsin molemmista tuotteista.Tuotteet sopivat erinomaisesti herkälle iholle. Itse olen piilolinssien käyttäjä joten puhdistusvesi oli juuri sopiva. Kuorintavoide oli rakeeton ja pehmensi ihoa mukavasti.

Ziaja ihastutti minua myös kovasti hinta-laatu suhteeltaan. Tuotteiden hinnat ovat kukkaroystävällisiä, siksi Ziaja päivittäiskosmetiikkasarjasta on tullutkin varmasti suosittu. Kosmetiikkasarjaa ei testata eläinkokein ja käytetään mahdollisimman vähän säilöntäaineita. Ainoa asia mitä kaipasin oli tuoksu. Itse olen tuoksujen ystävä, mutta tuoksuttoman kosmetiikan ystävä ihastuu varmasti näihin tuotteisiin. 

3 kommenttia:

  1. Hienoa kuulla, että tykkäsit. Olen kanssasi samoilla linjoilla, nämä ovat erittäin hyviä ja hellävaraisia herkän ihon tuoksuttomia tuotteita. Kevyt tuoksu on kuitenkin usein parempi vaihtoehto kuin täysi tuoksuttomuus. Mutta makuja on monia :)

    VastaaPoista
  2. Tykkään monista Ziajan tuotteista, varsinkin ikääntyvälle iholle suunnatuista Jasmin-sarjan tuotteista. Sensitive-sarjan tuotteita en ole kokeillut, mutta täytyy tutkailla niitäkin tarkemmin Ziajan kotikonnuilla, Puolan reissullani:)
    Aurinkoista loppuviikkoa:)

    VastaaPoista
  3. Itse tykkään tosi paljon puhdistusvedestä, se on niin ihanan helppo ja nopeakäyttöinen. Tuo onkin minulle ihan uusi tuotemerkki, pitääkin tutustua siihen tarkemmin.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.