tiistai 13. helmikuuta 2024

Tuhansien hymyjen hotelli

Turkoosi meri, kauniisti kaartuvat palmut, koskematon hiekkaranta, vaaleanpunaiset delfiinit ja Tuhansien hymyjen hotelli Aava Thaimaan Khanomissa. Eikö kuulostakin kuin sadulta?

Tuhansien hymyjen hotelli on tositarina Katista, joka uskalsi lähteä toteuttamaan unelmaansa. Hän löysi silloisen puolisonsa kanssa reppureissullaan paikan, jota eivät vielä Thaimaan turistit olleet löytäneet. Paikka oli syrjässä,  mutta pariskunta uskoi unelmaansa ja ryhtyi rakentamaan  luksushotellia. 

Loistokas Aava hotelli tarjosi vieraille palan paratiisia, mutta ongelmia riitti, luonnonkatastrofit, epäluotettavat ihmiset, talousvaikeudet ja ensimmäinen uuden vuoden juhlintakin päättyi surulliseen onnettomuuteen. Katin somekuvat kertoivat kuitenkin muuta, ne myivät ihmisille unelmia.

Kova työ ja sinnikkyys kuitenkin palkittiinkin Aava Resort & Spa voitti Aasian parhaan hotellin palkinnon.

Pariskunta sai myös kaksi lasta. Avioliitto päätyi kuitenkin eroon. Pienen maalaiskylän Haukivuoren tytön elämä jatkui kuin Harlekin kirjoissa kunnes lopulta perhe muutti takaisin Suomeen. 

" Minulla ei ollut aavistustakaan, mihin suuntaan elämäni on kääntymässä, eikä sillä ollut väliä. Olin vapaa valitsemaan oman tieni, ja hymyilin onnellisena seuratessani lasteni iloa".

Tämä Kati Häkkisen ja Antti Helinin kirjoittama kirja valloitti minut avoimuudellaan. Kirjassa on tapahtumia hengästyttävän paljon, mutta kirja pysyi kuitenkin mukavasti kasassa, tosin Katin miljonääri deittailumiehet menivät  kerran sekaisin, niitä olikin aika monta. Kirja piti minut kuitenkin  otteessaan hyvin ja luin kirjan parissa illassa.

Päällimmäisenä jäi kirjasta mieleen takakannen teksti

" Kaikki luulivat, että elämäni on täydellistä"

Kirja saatu WSOY 

Kiitokset <3

Hyvää ystävänpäivää <3

Kiitos kun luet blogianiEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.